MAG IK JE GELD GEVEN? (NIEUWE VIDEO ONLINE)

Heb je weleens een mailtje gehad waarin iemand je smeekte of ze je klant mochten worden?
Het is misschien een gekke vraag maar wij maken het regelmatig mee.
En zelf ben ik ook weleens die klant 🙂

Die overenthousiaste volger die pro-actief mailt en vraagt of ik alsjeblieft geld mag betalen voor die ene dienst, voor die ene coach of voor dat ene product.

Hoe zou je business eruit zien als je veel meer van dit soort klanten hebt?
En wat moet je doen (en laten) om zo’n magneet te worden voor de leukste klanten?

In het IGTV videootje dat ik voor je opnam, vertel ik je vanuit San Diego hoe ik dat ‘geheim’ ontdekte. En waarom ik mijn pijn in mijn maag en tegelijkertijd vlinders in mn buik een investering deed van 30.000 euro in iemand die ik nog nooit live had ontmoet.

Die keuze om te investeren veranderde mijn leven. Klik op de afbeelding om met me mee te gaan naar San Diego om je te laten zien wat ik bedoel:

Aanstaande maandag bij ons BraveNewMediaWorld event ga ik heel praktisch en gedetailleerd de diepte in over dit thema van ondernemen uit onmiskenbare aantrekkingskracht.

Want ik geloof dat elke ondernemer precies zo aantrekkelijk kan zijn voor een voor jou perfecte groep klanten.

Niet voor iedereen. Maar wel voor het type klanten waar jij het meeste energie van krijgt. De klanten die precies passen bij jou en je business.

En ik heb zooo’n zin om dit ‘geheim’ (het is helemaal geen geheim) met je te gaan delen. Het zijn slechts 3 simpele dingen die je moet doen (en moet blijven doen) om onweerstaanbaar aantrekkelijk te worden voor je tribe.

Aanstaande maandag op BraveNewMediaWorld open ik met ‘dit geheim’.

En ik heb zo’n zin om meer dan 200 ondernemers in de zaal te verrijken met alles wat ik hierin leerde van mijn eigen Amerikaanse coach James Wedmore.

Gelukkig is dat enthousiasme meer dan wederzijds. Het team en ik worden zo blij van de voorpret, enthousiasme en energie die mensen voelen om naar Brave te komen. Zulke leuke reacties o.a op Instagram.


Een van de belangrijkste dingen die ik met een simpel stappenplan ga laten zien tijdens BraveNewMediaWorld is hoe je vanuit zoveel authentieke overtuiging jouw business gaat runnen dat mensen staan te trappelen om in jouw diensten en producten te investeren.

En hoe je met net zoveel vuur en eerlijkheid zichtbaar bent in je business.

Het ene heeft het andere nodig, namelijk.

Mijn team en ik voelen aan alles dat dit de allerbeste, meest krachtige editie ooit van  BraveNewMediaWorld wordt! En we hebben zo’n mooi media panel!!

We kunnen niet wachten.

Voor nu een fijn weekend,

En voor de bezoekers van Brave, ik zie jullie maandag!

Zarayda

BraveNewMediaWorld

 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *