Zin om de Oprah van je branche te worden?

Ben je ready om de Go To Girl of Guy van je branche te worden? Yes?! Dan ben je hier op de juiste plek! Hier, op dit stukje internet hier leer ik je hoe je als creatief of ondernemer jouw zichtbaarheid on steroids knalt. De John de Mol van je eigen business. Een Business BN’er (een wat?!). De Khaleesi van je creativiteit.

WAAROM?

Omdat het je leuk lijkt. Je klaar bent om veel bekender te worden en je werk een veel groter podium te geven. Het idee geeft je een energierush. Maakt je enthousiast. Het mag van jou legendary. Fuck middle of the road. Bah met dat grijze muizen gedoe. Kop boven het maaiveld uit. Impact maken. Zichtbaar worden op je eigen manier. Op je eigen voorwaarden. Je bent er klaar mee to play it small. Klaar voor je next level. Playing it big, baby! Al is het nu nog met knikkende knieën.

Als presentatrice, televisiemaker en online ondernemer is het mijn grote passie om jou te helpen om een onuitwisbare indruk te maken met je online video’s. En om je business daarmee radicaal te helpen groeien.

“Zarayda is de video business goeroe van Nederland.”
Eelco de Boer
Eelco de Boer

Sanny Verhoeven - Youtube ster sannyzoektgeluk.nl

Anne Raaijmakers - Facebook expert & auteur

VIDEO IS DE MEEST KRACHTIGE MANIER

Video is de meest krachtige manier om jezelf, je ideeën en je werk aan de wereld te laten zien. Maar het werkt alleen als je echt jezelf durft te zijn en dat durft te laten zien. En als je het op een professionele manier aan wil pakken. Geen gerommel in de marge. Geen geklooi met een cameraatje. Video’s maken die je kijkers kippenvel bezorgt op de meest positieve manier. Video’s van televisiekwaliteit maken voor op het internet.

Simone Levie TITIA HAHNE

Zarayda Groenhart inspireert me enorm. Ze is lief en warm, maar heeft ook verstand van zaken. Door haar enthousiasme, drive en professionaliteit krijg je echt zin om echt het maximale uit jezelf te halen.

Haar online programma is van Amerikaanse top kwaliteit. De video’s zijn prachtig en ze legt alles super goed en helder uit. Als je even iets niet weet, Zarayda staat altijd voor je klaar om je verder te helpen. WWW heeft altijd de beste ideeën waardoor het bij mij ook altijd weer stroomt als ik met haar gesproken heb.

Door Zarayda haar programma weet ik precies hoe ik topvideo’s moet maken. Niet alleen de techniek, maar juist ook de inhoud.

– Simone Levie, online ondernemer

Nicole Offenberg - Topcoach

Janneke de Kler - deschitterendeondernemer.nl

DE ONLINE MEDIA ACADEMIE VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS

VideoBusinessSchool is de online media academie. De plek waar je leert online video’s van televisiekwaliteit te maken die je business next level brengen. Ik leer ik je gestructureerd en stap voor stap hoe dat moet. Zodat je straks precies weet:

  • Wat je moet doen en wat je moet zeggen
  • Hoe je je kijkers boeit en blijft raken
  • Hoe je super professioneel bent, zonder klem te zitten in een keurslijf
  • Hoe je ontwapent en het persoonlijk maakt
  • Hoe het komt dat je kijkers verliefd op jou en je werk worden en je vertrouwen als de Go To Expert van je branche
  • Hoe je video’s van topkwaliteit maakt, ongeacht je budget of technische kennis
  • Hoe je datgene wat jou uniek maakt, op beeld vastlegt, zodat je geen enkele concurrentie voelt (omdat die er niet meer is)
  • Hoe je opvalt bij de media
  • Hoe je met je ideeën niet alleen maar maar geld verdient maar ook echte impact maakt en levens verandert

Zarayda heeft mij 1 ding gegeven, ze heeft mij geleerd dat ik het proces van video’s maken leuk moet gaan vinden door het zelf leuk te maken. En dat is voor mij onbetaalbaar!! Ik kan nu lol hebben in het proces en ik denk niet eens meer aan de reacties en of aan mijn kilo’s of andere dingen waar je onzeker over kan zijn. Sinds VBS kan ik zeggen: ik maak mijn video’s uit liefde en met heel veel plezier!

En met mooie resultaten. Een video die op oudejaarsavond op Facebook online ging is ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken. En ik ga elke dag live op Facebook. Elke keer dat ik een live video maak, zie ik de omzet stijgen.

– Elma Maaskant – oprichter Creative Cosmetics

elma-maaskant
PMM-Yousra

Het is natuurlijk altijd spannend om geld te investeren in je bedrijf. Helemaal als je niet echt een investeringspostje hebt. Toch had ik weinig twijfels. VBS bleek voor mij vooral een investering in persoonlijke groei. Een investering in mijzelf dus. En daardoor uiteindelijk ook in mijn bedrijf.

Er zijn kwartjes gevallen tijdens de coaching met Zarayda. Veel denkpatronen die mij belemmerde zijn zichtbaar geworden. Zarayda voelt zo goed aan wat je nodig hebt. Ze is ook heel eerlijk en concreet. Zegt wat er gezegd moet worden ook als dat misschien niet zo leuk is om te horen. Ze denkt met je mee en is super creatief dus ook op concrete praktische vragen heeft ze altijd direct een antwoord klaar.

De grootste verandering die ik concreet kan noemen: ik sta nu écht voor wie ik ben en mijn bedrijf. Ik durf mijzelf te laten zien. Hoe imperfect ik misschien nog ben. Ik heb vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf gekregen. Ik ga er echt voor 110% voor nu! En de VBS community met de andere ondernemers vond ik ook heel waardevol. Het uitwisselen van ervaringen en elkaar beter leren kennen. We zijn elkaar enorm tot steun nu! Een waardevol netwerk dus.

– Yousrah Jaddour – personal trainer & health coach

Dolly Heuveling van Beek: oprichter De Nieuwe Coachopleiding

Margriet Spijksma: oprichter Fablife.nl

ONZE VIDEOBUSINESSSCHOOL FAMILIE

Een van de krachtigste elementen van VideoBusinessSchool is de geweldige community. Thuiskomen bij gelijkgestemde ondernemers waar je groot mag dromen, hardop mag twijfelen en waar je in een veilige omgeving al je video-ideeen test. De plek waar ik , het team en de andere VBS’ers je cheerleaders zijn en je ondersteunen bij de stappen die je zet om next level te gaan.

Meet the VBS community

En we houden van een feestje

MEER OVER VIDEOBUSINESSSCHOOL LEES JE HIER:

Lees verder

Vandaag nog makkelijk en gratis aan de slag met video?

DOWNLOAD HIER DE GRATIS VIDEOTRAINING VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS

Zarayda vlog