PERS

Zarayda leert ondernemers televisie maken op het internet. En zelf is ze nog regelmatig te zien op het grote scherm, te horen op de radio en te lezen in kranten en tijdschrijften. Op deze pagina vind je de leukste persmomenten over haar blog, online talkshow en over VideoBusinessSchool, haar online media academie voor ondernemers.

EEN NETFLIX VOOR DE CREATIEVE ONDERNEMER?!

Zarayda Groenhart (34) is de oprichter van Zarayda.nl theWhyGirl talkshow en online media academie VideoBusinessSchool. Ze begon haar carrière bij de televisie met een goed idee en een grote bek. Al stalkend met een programma-idee creëerde ze haar eerste baan bij MTV. De afgelopen 10 jaar werkt ze bij de televisie (MTV, BNN, WieIsDeMol), de radio (Radio1, FunX) en als journalist (JFK, Nieuwe Revu, Viva). In 2013 besloot ze haar eigen online platform & talkshow te beginnen.

In 2018 lanceert Groenhart een eigen online televisiezender. Een ‘Netflix’ voor de creatieve ondernemer waarmee ze kijkers inspireert en motiveert om hun creatieve dromen om te zetten in een winstgevend bedrijf.

FOTO’S

Plaatjes downloaden voor bij je blog, interview, vraaggesprek of artikel? Ik heb drie foto’s voor je die je makkelijk en in high resolution kan downloaden en inzetten.

IN DE MEDIA


RTL's Koffietijd

Zarayda begint een Netflix voor de creatieve ondernemer


RTL Z in Zaken

Zarayda leert ondernemers televisie maken op het internet


Volkskrant Magazine

De toekomst van televisie is online


VIVA

‘Ik verdien soms mijn oude jaarsalaris in 1 maand.’


BNR Nieuwsradio

De nieuwe generatie ondernemers doet het online


GRAZIA

Locatie onafhankelijk werken en leven met Zarayda


Zarayda gaf ook een TEDx talk en sprak met haar oude
club BNN over haar nieuwe online talkshow

ALLE NIEUWTJES ALS EERSTE IN JE MAILBOX?

Het komende jaar komt er heel veel spannends aan. Een nieuwe online zender, nieuwe events en nog veel meer avontuur. Als eerste weten wat, wanneer, waar en hoe het gebeurt? Schrijf je gratis in voor Zarayda’s Inner Circle en hoor al het nieuws als eerste!