PERS

Biografie Zarayda Groenhart:

Zarayda Groenhart werkte jarenlang als presentatrice en programmamaker bij MTV en BNN. Sinds 2014 is ze online media ondernemer. Meer dan 10.000 ondernemers downloadden haar gratis trainingen en ze bereikt meer dan 37.000 volgers met haar social media kanalen. Ze presenteerde en produceerde theWhyGirl, een online talkshow die ze in haar woonkamer opnam en die uiterlijk op de zender TLC werd uitgezonden.
Verder is Groenhart de oprichter en CEO van VideoBusinessSchool: de video academie voor vrouwelijke ondernemers die de Oprah van hun branche willen worden. Ze is de auteur van het boek Het Waarom Meisje.
Groenhart is een alleenstaande, ondernemende moeder en woont met haar dochter in Amsterdam.

Extra funfacts Zarayda :

Groenhart was op Internationale Vrouwendag 2017 de Nederlandse talkshowhost voor de Internationale Facebook Live Sessies over vrouwen en ondernemerschap, georganiseerd door Sheryl Sandberg (in Amerika was Hilary Clinton de host en in the UK was dat Victoria Beckham).

Zarayda organiseert een terugkerend 2-daags ondernemersvent genaamd BraveNewMediaWorld in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Ze werkt met een virtueel team waarin meer dan 80% vrouw is.

Ze verschijnt regelmatig in de media ( Koffietijd, RTL Z in Zaken, LINDA. de Volkskrant ed) om te praten over haar expert topics:

  • Video & zichtbaarheid vrouwelijk ondernemers
  • Vrouwen empoweren dankzij media

Alleenstaande ondernemende moeder met een miljoenenbedrijf.

EEN NETFLIX VOOR DE CREATIEVE ONDERNEMER?!

Zarayda Groenhart (34) is de oprichter van Zarayda.nl theWhyGirl talkshow en online media academie VideoBusinessSchool. Ze begon haar carrière bij de televisie met een goed idee en een grote bek. Al stalkend met een programma-idee creëerde ze haar eerste baan bij MTV. De afgelopen 10 jaar werkt ze bij de televisie (MTV, BNN, WieIsDeMol), de radio (Radio1, FunX) en als journalist (JFK, Nieuwe Revu, Viva). In 2013 besloot ze haar eigen online platform & talkshow te beginnen.

In 2018 lanceert Groenhart een eigen online televisiezender. Een ‘Netflix’ voor de creatieve ondernemer waarmee ze kijkers inspireert en motiveert om hun creatieve dromen om te zetten in een winstgevend bedrijf.

FOTO’S

Plaatjes downloaden voor bij je blog, interview, vraaggesprek of artikel? Ik heb drie foto’s voor je die je makkelijk en in high resolution kan downloaden en inzetten.

IN DE MEDIA


RTL's Koffietijd

Zarayda begint een Netflix voor de creatieve ondernemer


RTL Z in Zaken

Zarayda leert ondernemers televisie maken op het internet


Volkskrant Magazine

De toekomst van televisie is online


VIVA

‘Ik verdien soms mijn oude jaarsalaris in 1 maand.’


BNR Nieuwsradio

De nieuwe generatie ondernemers doet het online


GRAZIA

Locatie onafhankelijk werken en leven met Zarayda


Zarayda gaf ook een TEDx talk en sprak met haar oude
club BNN over haar nieuwe online talkshow

ALLE NIEUWTJES ALS EERSTE IN JE MAILBOX?

VANDAAG NOG MAKKELIJK EN GRATIS AAN DE SLAG MET VIDEO?

Het komende jaar komt er heel veel spannends aan. Een nieuwe online zender, nieuwe events en nog veel meer avontuur. Als eerste weten wat, wanneer, waar en hoe het gebeurt? Schrijf je gratis in voor Zarayda’s Inner Circle en hoor al het nieuws als eerste!
Zarayda vlog