Arjan Vergeer: oprichter 365DagenSuccesvol

Femke Hogema: oprichter Healty Finance

Simone Levie TITIA HAHNE

Zarayda Groenhart inspireert me enorm. Ze is lief en warm, maar heeft ook verstand van zaken. Door haar enthousiasme, drive en professionaliteit krijg je echt zin om echt het maximale uit jezelf te halen.

Haar online programma is van Amerikaanse top kwaliteit. De video’s zijn prachtig en ze legt alles super goed en helder uit. Als je even iets niet weet, Zarayda staat altijd voor je klaar om je verder te helpen. WWW heeft altijd de beste ideeën waardoor het bij mij ook altijd weer stroomt als ik met haar gesproken heb.

Door Zarayda haar programma weet ik precies hoe ik topvideo’s moet maken. Niet alleen de techniek, maar juist ook de inhoud.

– Simone Levie, online ondernemer

Margriet Spijksma: oprichter Fablife.nl

Sanny Verhoeven - sannyzoektgeluk.nl

marieke-kamp

Ik had een behoorlijke angst ten aanzien van mijn zichtbaarheid en zag erg op tegen het babbelen met de camera. Ik koos voor Zarayda omdat ik voelde dat zij mij dat zetje kon geven om mijn zichtbaarheid te vergroten.

Door VideoBusinessSchool ben ik door mijn angst heen en vind ik het inmiddels leuk! Ik heb een online videochallenge georganiseerd waar 600 mensen zich voor inschreven. Ook heb ik 12 webinars met live healings gegeven en zet ik filmpjes op YouTube.

Tot februari dit jaar zat ik nog niet eens op Facebook dus voor mij is dit een gigantische verandering in zichtbaarheid die ik zonder VBS en Zarayda niet had doorgemaakt.

– Marieke Kamp: oprichter opleiding Holistisch Coachen & healer

Anne Raaijmakers - Facebook expert & auteur

Janneke de Kler: de Schitterende Ondernemer

Zarayda heeft mij 1 ding gegeven, ze heeft mij geleerd dat ik het proces van video’s maken leuk moet gaan vinden door het zelf leuk te maken. En dat is voor mij onbetaalbaar!! Ik kan nu lol hebben in het proces en ik denk niet eens meer aan de reacties en of aan mijn kilo’s of andere dingen waar je onzeker over kan zijn. Sinds VBS kan ik zeggen: ik maak mijn video’s uit liefde en met heel veel plezier!

En met mooie resultaten. Een video die op oudejaarsavond op Facebook online ging is ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken. En ik ga elke dag live op Facebook. Elke keer dat ik een live video maak, zie ik de omzet stijgen.

– Elma Maaskant – oprichter Creative Cosmetics

elma-maaskant

Nicole Offenberg: Topcoach

Elma Maaskant: oprichter Creative Cosmetics

Femke Hertog: Creative Business Coach

Ramon Valle: Jazzmuzikant