JE SURINAAMSE VIDEO BUSINESS MAMA

De ondernemers met wie ik samenwerk, noemen me hun Surinaamse Business Mama.

Warm en aanmoedigend. Enthousiast over jou, je business en de mogelijkheden die er voor je liggen met video. Maar ook, ongegeneerd eerlijk over waar je het laat liggen. Zo nu en dan een liefdevolle schop onder je kont. Zodat je in actie komt.

Inzichten zonder actie brengt geen resultaat. Daarom wil ik het zo makkelijk en leuk mogelijk voor je maken om te doen. Beginnen met video. Om jezelf en je werk een podium te geven. Online en in de media.Om je op weg te helpen, kan je hier gratis aan de slag.

ZARAYDA’S INNER CIRCLE

Op de eerste rij zitten en als VIP-member alles als eerste zien en horen? In Mijn Inner Circle trakteer ik je elke week gratis op trainingen, updates en uitnodigingen voor toffe gratis events. Zowel live als online ben jij de eerste die weet wat er speelt. Geen spam. Alleen maar goodness en vooral veel fun. Met mijn Inner Circle deel ik kansen die ik nergens anders deel. Meld je gratis aan door je naam en emailadres achter te laten.

Video stadstaboes event 2015:

Vrouwen Geld Taboes event ism Nationale Nederlanden:

ZARAYDA’S EASY VIDEOTRAINING VOOR ONDERNEMERS

Weleens gedacht aan video maar geen idee waar te beginnen? Weet je niet goed wat je wel en niet moet vertellen? Heb je twee technische linkerhanden en snap je niets van montage? Of ben je bang dat je allemaal dure apparatuur moet aanschaffen om een beetje een professionele video te maken?

Onze gratis Videotraining Voor Creatieve Ondernemers helpt je loskomen van de twijfels en begeleid je stap voor stap om mooie, professionele video’s te maken waarin je helemaal jezelf bent en tegelijkertijd je business radicaal groeit.

Download hier de gratis training en ga er vandaag nog mee aan de slag!

Anke Verbruggen - Business coach

Ramon Valle - jazzmuzikant

Zarayda geïnterviewd door Jelte Sondij voor de Social Club

Hoe jij in 3 stappen online wordt ontdekt

Zarayda geinterviewd door BrandedU voor Harper's Bazaar

Hoe jij dit televisieformat (en Jeroen Pauw) leent voor je eigen video's

Vandaag nog gratis inspiratie en in actie komen?