‘Ik wil weglopen met 1 goed idee. Dat hebben ik en mijn business nodig. Liever 1 precies passend idee dan 100 ideeën waarvan ik er 0 ga uitvoeren. Een idee dat PRECIES bij mij en mijn business past en dat uit MIJ komt.’

Dit is wat mijn droomklant me vertelde toen ik haar vroeg wat ze het allerliefst na m’n 2 daagse BraveNewMediaWorld event in handen wil hebben. Op 9 & 10 april komt ze naar de Stadsschouwburg in Amsterdam, samen met 100 andere vrouwelijke ondernemers. Met als belangrijkste doel: om 1000% overtuigd te raken van zichzelf en haar business.

Want: Het wordt pas geloofwaardig voor anderen als je overtuigd bent van jezelf.

Ben je zo’n ondernemer die het allemaal een beetje volgens het boekje doet? Je doet Facebook advertenties, bent op social media en hebt een handvol tevreden klanten. Je business gaat best maar het kabbelt. In je hart weet je waarom. Je speelt het nog te veel op klein en veilig. Doet een beetje van alles maar diep van binnen mis je die volle overgave die je soms bij andere ondernemers voelt.

Je zit nog teveel vast in dat je aardig gevonden wil worden. Nee, tuurlijk zeg je dat niet hardop. Je bewondert die mensen die zo moeiteloos uniek zijn en tegen de stroom in zwemmen. Wil jij ook. Maar is dat ook niet vreselijk vermoeiend? Is het niet gewoon makkelijker om je een beetje te conformeren? Zelfs als dat totaal ingaat tegen wie je diep van binnen weet wie je bent?!

Het wordt pas geloofwaardig voor anderen als je overtuigd bent van jezelf. So what are you gonna do about it?!

Het BraveNewMediaWorld op 9 & 10 april is het antwoord op die vraag.

Echt voor ondernemers zoals jij. Samen met de meest unieke, meest uitgesproken girlbosses (en een paar stoere guys) laat ik je zien HOE je ongegeneerd en compromisloos je business OP JOUW MANIER gaat runnen. Hoe je blijft upshowen voor jezelf. En hoe je dat zichtbaar maakt. Met video. Podcasts. In de media. En door de juiste mensen te ontmoeten. Gaan we allemaal doen op het event.

Het gaat die 2 dagen niet alleen om tools & strategieën. Waar we je mee gaan helpen is tot het veel mooiere antwoord te komen: Wat ga ik ermee doen? Met al het bereik, de zichtbaarheid en de impact waar je toegang tot krijgt. Wat wil ik ermee bereiken? Welk doel dient dat nou echt?

We zorgen ervoor dat je niet in die bekende valkuil trapt. De valkuil dat je aan het einde van het event met 100 ideeën heel hoog in je energie zit. Maar dan de dag daarna thuis en je lijkt alles weet kwijt te zijn. Want het is teveel en je hebt geen idee waar te beginnen.

Tijdens BraveNewMediaWorld maak je keuzes. Echte keuzes. Na die 2 dagen loop je weg met 1 goed idee & 1 actie en je weet vol overtuiging: dit is wie ik ben, dit is waar ik voor sta en dit is wat ik ga doen om het te laten zien. Voet van de rem af en vol gas. Je weet het hoe en het wat.

Het wordt amazing! Dus zorg dat je erbij bent op het BraveNewMediaWorld event!