Stap in de BRAVENEWMEDIAWORLD op

25 november 2019

STEL DAT ER EEN ‘THE VOICE’ VOOR ONDERNEMERS WAS?

Een plek waar de grootste sterren uit de ondernemerswereld en uit de media niet kunnen wachten om hun stoel naar je open te draaien.

Niet om jou hun verhaal te vertellen. Niet om zelf het podium te pakken. Ze draaien zich naar jou toe om je te zien. Om je verhaal te horen. Jou en je business te leren kennen. Ze zijn er om JOU te ontdekken. Om van jou te horen hoe ze je verder kunnen helpen.

Wanneer ze naar je toe draaien, draait hun hele wereld mee open. Alle kennis die ze op deden. Hun ervaring. Het netwerk dat ze al die jaren opbouwden en nu kunnen delen.

Voor jou ligt de uitnodiging er.

Durf je in die wereld te stappen?

Durf je JA te zeggen tegen de kans?

Durf je groter te dromen?

Boekuitgever Linda Baart zat te wachten tot de deuren van BraveNewMediaWorld zich openden. Ze had al een editie gemist en wilde er de eerstvolgende keer echt bij zijn. Tijdens de meditatie ontdekte ze een wezenlijk inzicht over zichzelf en wat de eerstvolgende stap naar groots succes mocht zijn. Connecten met het Media panel gaf haar de kans om echt gezien te worden in haar verhaal en om praktische tips te krijgen over hoe ze dat grotere podium kan pakken.

Check de video hieronder voor Linda’s ervaring.

GRENZELOOS DROMEN

Ik zei tegen mijn goede vriendin Nicole Offenberg, er moet 1 plek zijn.

Een plek waar je genadeloos, grenzeloos groot mag dromen. Een plek waar de uitnodiging krijgt om naar voren te stappen. Om achter de inhoud van wat je doet, vandaan te komen. Een plek om echt te gaan staan.

Jij. Bent de STER van je business. Jij bent de reden waarom de klanten JA zeggen. Jij bent de reden waarom de kansen zich aan je aandienen. Jij bent de reden dat het werk zo goed is als het is. De impact heeft die het heeft.

En ergens voel je dat allang. Je bent er alleen nog niet 1000% voor gaan staan. Je maakt je nog een beetje klein.

Misschien uit bescheidenheid. Ook wel een beetje omdat je het gewoon niet zo van thuis meegekregen hebt. Maybe ook een beetje uit angst.

BRAVENEWMEDIAWORLD is het enige ondernemersevent in Nederland waar je ontdekt kan worden als ondernemer.

Door je Droomklanten. Door topondernemers waar je tegenop kijkt. En door de media. Het is de plek waar je leert om echt zichtbaar te worden. En om vanuit die zichtbaarheid gevonden te worden. Ontdekt te worden. Gevraagd te worden.

Ondernemende moeder Myrte Kempen durfde voor BraveNewMediaWorld niet eens een profielfoto te uplpoaden op Facebook. Tijdens Brave kwam de doorbraak. Nu gaat Myrte moeiteloos live op Instagram (met make up of zonder!) en wordt haar werk ontdekt door droomklanten & door de media.

Check hier Myrte’s openbaring tijdens BraveNewMediaWorld.

Ik Ben Ready Voor De BraveNewMediaWorld op 25 nov!

BIJ BRAVENEWMEDIAWORLD GAAT HET OM JOU

BraveNewMediaWorld gaat niet over experts die hun praatje komen doen op een podium. En dat jij dan met je aantekeningenboekje alle inzichten opschrijft.

Om uiteindelijk thuis toch niets met die inzichten te doen.

BraveNewMediaWorld gaat niet over het bewonderen van anderen op dat podium. Het gaat niet over luisteren naar mensen die al verder en succesvoller zijn dan jij. Hopend dat je zelf ook ooit op dat punt komt.

Nee, BraveNewMediaWorld gaat erover dat al die mensen er zijn voor jou. De bekende ondernemers die naar jou en je verhaal komen luisteren. De influencers die geïnteresseerd zijn in jouw business en waar jij naartoe wilt. De BN’ers die nieuwsgierig zijn naar wat jij te brengen hebt. 

Bij BraveNewMediaWorld gaat het om jou. En om hoe de toppers JOU verder kunnen helpen. We zijn er in dienst van jou. Van jouw business. Jouw grote droom. De impact die jij te maken hebt.

Virtueel Business Manager Angelique Piternella kwam naar BraveNewMediaWorld en maakte daar een connectie met een van de meest invloedrijke media makers van Nederland. En dat leidde tot geweldige exposure voor haar business.

Podcaster Jorna Postma had eerdere edities van BraveNewMediaWorld voorbij zien komen en durfde toen de investering niet aan. Tot nu. Ineens dat gevoel: it’s now or never. Ja gezegd. Dankbaar voor het cadeau dat ze daarmee aan haarzelf gaf maar daarmee ook aan haar klanten. In gesprek kunnen zijn met het media panel (o.a met Puck van LINDA.tv) opende haar de ogen over de mogelijkheden die er voor haar als ondernemer liggen.

Check de video hieronder voor wat Jorna ervan vond.

Ik Ben Ready Voor De BraveNewMediaWorld op 25 nov!

BraveNewMediaWorld is de kans om gezien te worden. Om te stoppen met klein en veilig. BraveNewMediaWorld is gaan staan. De kans om te connecten met de next level. Om te groeien. Vanuit wie je in de kern bent. Dat gaan laten zien. En daarmee je grote droom leven.

WAAR DROOM JIJ ECHT VAN?

Jouw Big Dream.

De weg naar die Big Dream.

Maar ook de small steps

De praktische do’s die je dagelijks doet

Kappen met de veilig voelende maar verstorende don’ts die je weghouden van wat je te brengen hebt.

BraveNewMediaWorld betekent: opnieuw leren dromen. Grenzeloos dromen. Dromen zoals je droomde als kind. En vanuit die onbevangen power je business runnen.

Je weet dat je het in je hebt. Dat je het bent. Maar ergens is er die rem. Je Innerlijke Criticus. Die brengt soms  de struggle in je hoofd. Je voelt em het sterkst wanneer je anderen grote dingen ziet doen. Dan komen de verlammende gedachten:

Zie je wel, anderen doen al wat ik doe, ik ben te laat.’

‘Ik heb niet hard genoeg gewerkt.’

Hoe kunnen anderen het zo makkelijk doen?

Iedereen wil het straks van hen. En niet van mij

Misschien kan die ander het wel beter.’

Ik snap je. Herken dit. Want zo groots als je kan dromen, zo diep kan je ook zakken in je eigen belemmerende gedachten.

Er is een andere manier. Een betere manier. Een leukere manier.

Voor BraveNewMediaWorld had business coach Reggy Nelissen enorme cameravrees en durfde niet zichtbaar te worden. Ze wist niet wat haar verhaal was. O.a dankzij Brave overkwam ze haar cameravrees en nu staat ze vol zelfvertrouwen voor de camera om met haar verhaal heel veel mensen te inspireren.

Zumba teacher Deusa Marques was op zoek naar een manier van zichtbaar zijn die authentiek voelt en die past bij wie ze is en wat ze doet. Vanuit dat verlangen kwam BraveNewMediaWorld op haar pad. Haar diepe twijfel over of haar verhaal ertoe doet en goed genoeg is om te vertellen aan haar volgers, werd volledig weggenomen op BraveNewMediaWorld.

KIES JE (ONBEWUST) NOG VOOR KLEIN EN VEILIG?

Ben je zo’n ondernemer die het allemaal een beetje volgens het boekje doet? Je doet Facebook advertenties, bent op social media en hebt een aantal tevreden klanten.  Ergens weet je dat je nog maar een klein deel laat zien van wat je eigenlijk te bieden hebt. Je speelt het nog te veel op klein en veilig. Doet een beetje van alles maar diep van binnen mis je die volle overgave die je soms wel bij andere ondernemers voelt. 

Je zit nog teveel vast in dat je aardig gevonden wil worden. Nee, tuurlijk zeg je dat niet hardop. Je bewondert die mensen die zo moeiteloos uniek zijn en tegen de stroom in zwemmen. Wil jij ook. Maar is het niet gewoon makkelijker om je een beetje te conformeren? Om het maar een beetje op klein en veilig te blijven spelen? Zelfs als dat totaal ingaat tegen wie je diep van binnen weet wie je bent?!

Dit is wat je waarschijnlijk zelf ook allang weet maar waarin je op Brave die oorverdovende reminder krijgt: Het wordt pas geloofwaardig voor anderen als je overtuigd bent van jezelf. So what are you gonna do about it?!

BRAVE IS ANDERS DAN ANDERE EVENTS

Dit is wat er gebeurt op de meeste events: er zijn allerlei sprekers die hun verhaal komen doen en je wordt doodgegooid met ideeën en een waslijst aan mogelijke strategieën die je in kan zetten. Veel focus op doelen. Video. Podcasting. Challenges. Online Programma’s. En hoewel daar rijkdom in zit, is het ook de valkuil van de meeste events. Teveel focus op allerlei dingen die je KAN doen.

Aan het einde van zo’n event stuiter je met 100 ideeën in je hoofd. Je zit superhoog in je energie. Maar dan de dag daarna thuis zakt die energie weer weg. Aan het einde van de week ben je het zelfs helemaal kwijt. En raak je zelfs een beetje verlamd door al die keuzes omdat je niet echt een focus hebt 

Bij BraveNewMediaWorld doen we dat helemaal anders. Daar gaan we je helpen om de juiste keuze te maken en om de juiste mensen te ontmoeten die je, vanuit die juiste focus en met een helder verhaal, helpen om veel zichtbaarder te worden.

We keren het proces binnenstebuiten. Je gaat die dag samen met mij en een aantal belangrijke mensen uit mijn netwerk in een deep dive om te definiëren: waar leidt het toe?  Wat moet het me opleveren? Wat wil ik ermee bereiken? Welk doel dient mijn zichtbaarheid nou echt?

Die helderheid zorgt voor overtuiging. En vanuit die 100% overtuiging, help ik je kiezen. Niet 100 ideeën waarvan je er nul gaat uitvoeren. Wel dat ene idee. Niet door mij bedacht of door een van de experts. Wij zijn er allemaal maar met 1 reden. Om jou te helpen dat ene idee echt uit JOU te halen.

Ondernemer Monique Eijbergen kwam tot een diepe kern tijdens BraveNewMediaWorld. Ze voelde al zolang dat er meer in haar zat en dat ze meer te bieden had dan ze zichzelf nog toestond. BraveNewMediaWorld was voor haar een keerpunt.

Check in de video hieronder wat Monique te zeggen had.

Food expert Farin Ramdjan is al 10 jaar ondernemer. En in die 10 jaar is er van alles veranderd in de manier waarop we connecten met onze klanten en doelgroep. Farin wilde inspiratie om authentiek zichtbaar te worden in deze nieuwe social mediawereld. Zodat ze haar doelgroep kan blijven inspireren. Op BraveNewMediaWorld vond ze de praktische inspiratie die ze zocht.

Check de video voor Farin’s ervaring.

Ik Ben Ready Voor De BraveNewMediaWorld op 25 nov!

WAT GAAN WE DOEN OP 25 NOVEMBER?

Bij BraveNewMediaWorld breng ik je samen met de besten. Om van hen te leren. En aan het einde van dag loop je de deur uit met niet alleen de tools maar ook de mindset + de contacten om:

  • Echt met impact zichtbaar te worden

  • Je business(droom) te groeien

  • Een life changing mindset waarin meer hulp durven vragen en ontzorgd durven worden zo leuk en makkelijk is geworden dat je jezelf (en je oude controlefreak ways) niet meer terug herkent

  • Helderheid en focus in wat je te doen hebt

  • Een helder actieplan met 1 duidelijke prioriteit

 GROOTSE DROMEN, KLEINE STAPPEN

De grootste dromen worden gebouwd met piepkleine stappen. Elke dag weer. In elk moment. Steeds weer bewegen. Steeds weer gaan. Vallen. Opstaan. Niet opgeven. Crazy wins binnenhalen. Groeien. Durven investeren. Durven ontzorgd te worden.

Vooral dat laatste is groots. 

Want het is de nummer 1 blokkade van grote dromers die het gevoel hebben dat ze ‘vast zitten’.

Ze doen alles alleen. Voelen zich overal alleen verantwoordelijk voor. Proberen alle uitdagingen alleen te tackelen. Uit angst dat hulp vragen niet mag. Angst dat hulpvragen uitloopt op frustratie. Dat het je tijd en energie kost. Dat het je geld kost en niet genoeg oplevert.

Terwijl de wereld waarin we op dit moment leven juist het tegenovergestelde van ons vraagt. In deze Brave New Media World is de kracht van SAMEN het belangrijkste wat je jezelf te geven hebt. Tijdens BraveNewMediaWorld gaat deze wereld voor je open.

Coach Rob van Drunen stelde een vraag tijdens BraveNewMediaWorld. Rob kreeg helder te krijgen waar zijn allergrootste kansen liggen. En dat ging niet onopgemerkt. Want de hoofdredacteur van de Happinez was ook op BraveNewMediaWorld en ontdekte Rob en zijn werk on the spot!

Check het BraveNewMediaWorld moment dat coach Rob, simpelweg door een vraag te stellen, ontdekt werd door de media.

De energie van gelijkgestemden om in dat gevoel van: it’s now or never om echt zichtbaar te worden. Dat wilde dansdocent en spreker Gladys Daniel. Menselijkheid. Geen poppenkast. Geen lege strategieën. Wel echte ervaringen van echte mensen. En vervolgens weten wat je te doen staat en dat ook doen. Dat is wat BraveNewMediaWorld haar gaf.

Check wat Gladys te zeggen had in de video hieronder.

Ik Ben Ready Voor De BraveNewMediaWorld op 25 nov!

HOE ZIET DE DAG, OP 25 NOVEMBER ERUIT?

Wat gaan we precies doen tijdens Brave? Dit is wat ik voor je op de planning heb.

Om

09:30 deuren gaan open en er is een inloop.

10:00 opent de dag zich met een bijzondere spreker die je meteen uitdaagt om jezelf en je business anders te gaan zien.

10:15 Zarayda geeft een bijzondere talk en interactieve workshop over  Ondernemen en zichtbaar zijn vanuit 1000% innerlijke overtuiging. Dat is wat je nodig hebt om geloofwaardig en onweerstaanbaar te zijn voor DROOMKlanten en Droomkansen in de media. Maar hoe doe je dat? Zarayda leert je haar simpele framework om te gaan leven en werken vanuit dat gevoel.

11:15 See and feel your impact. Er is een life changing experience om die overtuiging voor wie je bent en wat je te brengen hebt, in elke vezel van je lijf te gaan voelen.

12:00 Zarayda heeft een bijzondere verrassing voor je.

12:15 Lunchtime! TeamZarayda trakteert je op een prachtige lunch in een prachtige ruimte en er is tijd om te connecten met gelijkgestemden.

13:15 Tijd voor de draaiende stoelen van het BraveNewMediaPanel! Invloedrijke ondernemers en mediamakers die er zijn voor jou. Om je vragen te beantwoorden en om jouw business te ontdekken.

o.a

  • Tonny Loorbach – investeerder, ondernemer en oprichter van de IMU is er

  • Martijn van Tongeren – ondernemer en medeoprichter van IMU is er

  • Jorgen Raymann – programma maker & radiohost van BNR Nieuwsradio is er

  • Channah Hewitt – internationale upcoming musical ster inspireert ons om over te grenzen te dromen en te doen

Daarnaast heb ik nog 2 surprise guests uit mijn medianetwerk voor je. Een mediamaker en een topjournalist die de kracht hebben om jouw verhaal groot podium te geven in de media. Geweldig om hen te leren kennen en toe te voegen aan je netwerk.

16:00 Zarayda heeft een unieke kans voor je om ontdekt te worden. Denk ZaraydaTV. Denk ‘Netflix voor de Grootdromende Ondernemer. Ze lanceert tijdens BraveNewMediaWorld deze nieuwe kans die het ondernemerslandschap in Nederland radicaal op zijn kop gaat zetten!

17:00 Partytime! Lekker met een hapje en een drankje met elkaar connecten in de geweldige Skybar. We vieren gezamenlijk dat je er bent, dat je nieuwe waardevolle connecties hebt gemaakt en dat je helder hebt gekregen hoe de next step voor jou eruit ziet.

Ik Ben Ready Voor De BraveNewMediaWorld op 25 nov!

Opruim expert Irma Spaans wilde in een omgeving zijn die haar dwong om echt naar zichzelf te kijken om te ontdekken: wat heb ik nou echt te vertellen en hoe? Dat bracht haar naar BraveNewMediaWorld. Voor haar was de connectie met andere ondernemers en de praktische tools die ze kreeg om ter plekke krachtige keuzes te maken en door te pakken het belangrijkste cadeau dat ze kreeg op BraveNewMediaWorld.

‘Zarayda’s echtheid in haar eigen zichtbaarheid. Dat viel me op toen ik Zarayda online zag.’ – Anniek Oost is de aanjager van een movement waarin ze heel Nederland gelukkiger wil krijgen op het werk en daardoor meer ontspannen thuis. Op BraveNewMediaWorld kreeg ze het vertrouwen en het duwtje in de rug om echt zichtbaar te zijn in de grote missie die ze neer te zetten heeft.

In de video hoor je wat Anniek ervan vond.

Ik Ben Ready Voor De BraveNewMediaWorld op 25 nov!

WIE IS ZARAYDA

Zarayda Groenhart is presentatrice en online ondernemer. Meer dan 20.000 ondernemers downloadden haar gratis trainingen, ze hielp meer dan 1300 ondernemers met hun zichtbaarheid en ze bereikt meer dan 52.000 volgers met haar social media kanalen.

Zarayda werkte meer dan 13 jaar in de media als journalist, programmamaker en presentatrice (MTV, BNN, Radio 1) Ze is de oprichter van VideoBusinessSchool en Business BN’er IMPACT, de online media academie voor ondernemers.

Zarayda is de bedenker van BraveNewMediaWorld en heeft als grote missie om ondernemers te helpen om vol zelfvertrouwen zichtbaar te worden en om vanuit die kracht echt te komen opdagen in hun business en leven.

Zarayda is de brug. Tussen de ondernemerswereld en de media wereld.

‘Ik wil al die mooie, waardevolle en inspirerende verhalen helpen om podium te pakken in de media. De verhalen van gewone mensen die bijzondere dingen doen. Our stories heal. Ze inspireren en maken vrij. De ondernemerswereld en de media hebben elkaar nodig. Ik help ze elkaar ontdekken omdat ik erin geloof dat onze bloedeerlijke verhalen een force of good zijn in de media.’

Zarayda verscheen op de covers van bladen als KEKmama en LINDA. en maakte een vlogreeks voor LINDA.tv over haar leven als single business mom met een snelgroeiend bedrijf.

Ik Ben Ready Voor De BraveNewMediaWorld op 25 nov!

Lokatie:
Corendon Village Hotel Amsterdam, Schipholweg 275 te Badhoevedorp (vlakbij Schiphol)

Tijdstip:
 09.30 uur tot 17.00 uur met aansluitend een hapje en drankje in de Skybar met een prachtig uitzicht over Schiphol