NOG MAAR 6 KAARTJES TE KOOP VOOR BRAVENEWMEDIAWORLD (ZORG DAT JE ERBIJ BENT!)

Holy moly we zijn bijna uitverkocht! Maar het is nog niet zover. Voor 6 van jullie ligt de kans er nog. En alleen vandaag nog geldt de early bird korting van 43% op een kaartje.

Misschien ben jij 1 van die 6. Als ergens in je dat diepe verlangen brandt. 

Het verlangen om gezien te worden voor de enorme kwaliteit die je te brengen hebt.

Het verlangen om daarvoor bekend te staan. Binnen en buiten je branche. Om daarop topklanten aan te trekken. Mensen die je nu al kennen maar ook juist die mensen die nog nooit van je gehoord hebben.

Gezien worden in de enorme inhoud die je te brengen hebt. De passie waarmee je je werk doet . Het vuur. De overgave waarmee je je inzet. Om die goede redenen gekozen worden. Door Droomklanten. Door ondernemers waar je tegenop kijkt. Zelfs door de media, die ziet dat wat jij doet mooi en integer genoeg is om over te vertellen.

Dat is de oplossing die het BraveNewMediaWorld event biedt

Het is de oplossing voor het probleem: Niet. Genoeg. Mensen. Kennen. De. Kwaliteit. Van. Jouw. Mooie. Waardevolle. Werk. Niet genoeg mensen kunnen onderscheiden dat wat jij brengt, precies is wat zij nodig hebben. En dus kiezen niet genoeg mensen voor jou.

Daar brengen we tijdens BraveNewMediaWorld verandering in

En tuurlijk gaat dat niet over 1 nacht ijs. Brave is niet een soort magic pil die je slikt en dan heb je als ondernemer nooit meer een probleem. Zo werkt het niet.

Maar wat het je wel geeft is: het praktische stappenplan om los te komen van het ‘een van de velen- gevoel’ dat je misschien hebt met je business of in je branche.

Je krijgt de juiste tools, de juiste mindset en het juiste netwerk aangereikt om ECHT je koppie boven het maaiveld uit te steken. Die eerste, oh zo belangrijke stappen zetten we in die veilige omgeving die ik voor je creëerde met Brave. 

Met de juiste simpele stappen die ik je vertel in mijn openingsworkshop.

Vervolgens gaan we op gevoelslevel en mindset ver de diepte in. Daar heb ik iets heel bijzonders voor. Immers, je kan pas meer komen opdagen als de topper die je bent, als we ook die diepliggende, belemmerende overtuigingen die maken dat je het steeds op klein en veilig speelt, aanpakken.

Ik heb zo’n mooi en uniek proces daarvoor. 

Stel je eens voor hoe het zou zijn om vanaf dat moment met veel meer overtuiging in jezelf en je business te geloven. Wat dat allemaal makkelijker zou maken voor je.

Die enorme shift gaan we samen maken op Brave. En dat is iets wat niemand je ooit meer afneemt.

Hier lees je de overweldigende reacties van ondernemers die dit bij eerdere edities meemaakten op BraveNewMediaWorld. Dit is wat dit hen gebracht heeft

Achter de schermen zijn m’n team en ik zitten volop in de laatste voorbereidingen voor BraveNewMediaWorld. De kaartjes vliegen de deur uit, het panel is aan het warmlopen en we hebben er enorm veel zin in!

Ik krijg ook nog best wat vragen over het evenement. Voor wie is het, wat ga je er nou leren, waarom wil je hiernaartoe? Hieronder heb ik een paar dingen op een rijtje gezet om je te helpen:

Wat is BraveNewMediaWorld?

BraveNewMediaWorld is het enige ondernemersevenement in Nederland waar je als ondernemer met je business ontdekt kan worden.

Door de geweldige topondernemers en mediamakers van het Media panel. Door Droomklanten. Door gelijkgestemde ondernemers die net als jij een grote droom hebben.

Het is een event waarin je hulp, aanmoediging en de praktische tools krijgt om ECHT zichtbaarheid te worden met je business. Hoe kan je zichtbaar zijn (ipv zichtbaar doen) op een manier die precies bij jou past, die je energie geeft (ipv kost) en die jou een magneet voor klanten, samenwerkingen en kansen maakt in je business.

 

Waarom wil je hierbij zijn?

Als ze je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen. 

Dat zeg ik vaak tegen mijn ondernemers. Het is belangrijk om je verhaal te delen, zodat jouw Droomklanten weet waarvoor ze bij je terecht kan. Veel ondernemers vinden het spannend om meer van zichzelf en hun werk te laten zien, maar weten ook dat het belangrijk is.

Daarom organiseer ik BraveNewMediaWorld. Want de waarheid is: je kan het niet alleen.

Geen enkele succesvolle ondernemer doet het alleen. Ze hebben allemaal de juiste steun, de juiste mensen en de juiste plek om de juiste mindset te creëren met de juiste tools, om zich heen verzameld.

Dit voor onsuccesvolle ondernemers onzichtbare supportsysteem is het geheim. Dat klankbord. Die praktische vangnet. Dat is waarom ze bekend staan om hun succes en de kwaliteit die ze bieden. Omdat ze dit onzichtbare supportsysteem voor zichzelf creëerden

Brave is die kans voor jou om dit ook te doen

Je krijgt tools en inspiratie die je nodig hebt om jouw verhaal eindelijk te delen met de wereld. Inspiratie van andere ondernemers die het ook spannend vinden, maar het toch doen. Dit alles met het onmiskenbare Surinaamse Business Mama (that’s me!) – sausje: persoonlijk, direct en openhartig.

Wat gaan we doen op BraveNewMediaWorld?

We gaan:

  • hands-on aan de slag met zichtbaarheid: wat is het, hoe doe je het, waarom wil je het?
  • jouw verhaal: wie ben je, wat doe je, waarom doe je het?
  • Toppers vanuit ondernemersland en de media die met jou en je business meedenken. Voor jou om met hen te connecten. Jij mag hen inzetten voor jouw succes

Voor wie is BraveNewMediaWorld?

Vraagt jouw missie of talent om gezien en gehoord te worden? Heb je het idee dat je meer uit je business kunt halen? Zie je andere ondernemers moeiteloos klanten binnenhalen via social media en weet jij niet waar je moet beginnen – laat staan wat je moet vertellen?!

Brave is NIET voor ondernemers die alleen maar geld willen verdienen zonder ook echt impact te maken of mensen te willen helpen

BraveNewMediaWorld is er WEL voor ondernemers:

  • die ervan dromen om heel veel mensen te helpen 
  • die vanuit hun intentie om anderen te helpen ready zijn om financieel veel vrijer te worden (omdat ze snappen dat ze met meer financiële rust en meer omzet nog beter in dienst kunnen staan van hun grote missie en de mensen die ze te helpen hebben)
  • die alles willen leren over hoe ze fantastische samenwerkingspartners kunnen zijn voor klanten, gelijkgestemde ondernemers en ook de media om meer mensen te inspireren

Als je je herkent in het bovenstaande, zorg dan dat je 1 van die 6 laatste kaartjes van BraveNewMediaWorld te pakken krijgt.

YES, IK BEN 1 VD LAATSTE 6 DIE DE KANS PAKT OM NAAR BRAVE TE KOMEN

Wat: de 4e editie van het BraveNewMediaWorld evenement

Wanneer: 25 november 2019

Waar: Corendon Village Hotel Amsterdam

Hoe: Alleen mensen met een kaartje staan op de lijst en kunnen die dag naar binnen. Zwoel met de auto als met het openbaar vervoer is de locatie makkelijk te bereiken

Wie: Zarayda is je host, je presentator en je Surinaamse Business Mama die dag. 

En met toppers uit haar netwerk als 

Meditatie sensatie Mayana

topcoach Nicole Offenberg 

investeerder, IMU oprichter en ondernemer Tonny Loorbach 

mede IMU oprichter en ondernemer Martijn van Tongeren 

Comedian en BNR Nieuwsradio presentator Jorgen Raymann, topjournalist Linda Samplonius, 

topredacteur Kim Hopmans 

aanstormend televisie- en musicaltalent Channah Hewitt 

staat die dag helemaal in het teken van jou en wat jij nodig hebt als ondernemer om echt zichtbaar te worden en te groeien naar the next level.

Brave is een ode aan jouw grootsheid en de kans om daar op een wezenlijke manier, met de juiste hulp, in te stappen.

YES, IK BEN 1 VD LAATSTE 6 DIE DE KANS PAKT OM NAAR BRAVE TE KOMEN

Groetjes,

Zarayda

ps: wist je dat topcoach Nicole Offenberg sinds de allereerste editie zo geïnspireerd is door Brave dat ze een podcast opnam met 10 belangrijke lessen die ze leerde op het event:

LUISTER HIER DE PODCAST DIE NICOLE OFFENBERG MAAKTE OVER BRAVENEWMEDIAWORLD

pps: wil je heel even persoonlijk met mij sparren over of BraveNewMediaWorld de juiste keuze is voor jouw business op dit moment. Dat kan: 

op dinsdag 19 november om 20:00 kom ik met een klein groepje ondernemers online bij elkaar en denk ik met iedereen persoonlijk even mee. Meld je hier aan om even met mij te kletsen 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *