HOE IK OMGA MET KRITIEK EN HATERS OP SOCIAL

Hoe ga je om met vervelende kritische of ronduit onbeschofte reacties op social media? In deze aflevering van de Zarayda Podcast vertel ik je hoe ik ernaar kijk, wat ik doe en hoe ik het gebruik als brandstof voor mijn zelfvertrouwen. Ik deel een mini-stappenplan, waarvan ik jaren geleden had gewild dat iemand dat met mij had gedeeld. Laat je inspireren in deze podcast!

Ik wil je uitnodigen om juist in deze tijd, als je niet weet hoe, als je het spannend vindt, samen met mij zichtbaar te worden. Schrijf je in voor De Snel & Makkelijk Zichtbaar Gratis Online Training van 19 oktober tot en met 26 oktober op zichtbaarlive.nl.

X Za

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *