ZO HERKEN IK EEN TOP-IDEE VOOR MIJN BUSINESS

Het begon met een berichtje van een ondernemer die meer wilde.

Loes had in mijn VideoBusinessSchool traject al ontdekt hoe ze zichtbaar kon worden.

Maar nu wilde ze meer. Want met haar zichtbaarheid was haar missie gegroeid. Grootser geworden. Nu wil ze Nederland veranderen met haar boodschap en bedrijf.

Loes stuurde mij een berichtje via Instagram en werd, zonder dat ze het doorhad, de muze van een mega beslissing in mijn business.

Zij stuurde een een simpel DM (direct message) berichtje op Instagram dat alles in onze business veranderde.

Mooi he, hoe dat soms gaat.

Als je als ondernemer aandachtig bent en durft te luisteren, worden de allerbeste ideeën je soms in de schoot geworden. Je moet ze alleen wel even leren te ‘herkennen.’

Dankzij Loes haar berichtje op Instagram, ontstond de Industry Leader Mastermind.
Een super high end, exclusieve mastermind die ik leid, waarin je de tools, de contacten en toegang tot de juiste mensen krijgt aangereikt, om de helderste stem in je branche te worden.

De Industry Leader Mastermind is er alleen voor de Nederlandse ondernemers die ongegeneerd groot durven dromen. En die daarin, met mijn hulp, stappen willen zetten.

Stappen in zichtbaarheid
Stappen in vette samenwerkingen
Stappen in media exposure
Stappen om Nederland te gaan veroveren met wat je doet en waar je in gelooft

In de Zarayda Podcast van deze week vertelt Loes hoe ze, door dat ene berichtje, de muze werd van de Industry Leader Mastermind.
En wat het voor haar betekent om op dit level, samen met mij en de andere inspirerende ondernemers uit die groep, aan haar business te werken.

Het is een supermooi en inspirerend gesprek geworden over wat er mogelijk is als je groots durft te dromen en andere mensen durft te betrekken bij die grootse dromen.

De sky is letterlijk de limit als je dat gaat doen.

Durf jij het?
Ongegeneerd je grootste dromen te delen?
En er hulp in te vragen om die werkelijkheid te maken?

Laat je inspireren door Loes en haar verhaal

Luister hier de Zarayda podcast episode 41: Hoe uit 1 Instagram bericht de Industry Leader Mastermind ontstond met Loes Heijmans op iTunes

Luister hier de Zarayda podcast episode 41: Hoe uit 1 Instagram bericht de Industry Leader Mastermind ontstond met Loes Heijmans op Spotify

xZarayda
ps: binnenkort gaan de deuren voor de Industry Leader Mastermind weer open. Dat gebeurt maar 1x nog dit jaar. Wil je op de wachtlijst gezet worden zodat je als eerste hoort wanneer we weer nieuwe mensen toelaten? Stuur even een mailtje naar team@zarayda.nl met in de onderwerpregel: Ik Ben Een Industry Leader! en dan hoor je van ons.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *