VOORSTELRONDJE

Hoe goed kennen jouw volgers, je klanten en je lezers jou?

Zeker als we al langer bezig zijn, hebben we soms het gevoel dat onze tribe ons al lang kent. Immers, ze volgen ons toch en we zijn toch zichtbaar?

Maar de realiteit is dat je mensen waarschijnlijk veel minder van je weten dan je denkt. En omdat zichtbaarheid en marketing vooral over HERKENNING gaat, is het zo belangrijk om je mensen de kans te geven om je beter te leren kennen.

Dus. Zo aan het einde van het jaar nog even leuk om een nieuw voorstelrondje te doen voor de nieuwe volgers em lezers (en uiteraard ook voor de harde kern ?)

Ik ben Zarayda, presentatrice en online ondernemer

en ik woon samen met mn dochtertje in Amsterdam. 6 jaar geleden begon ik mijn business en ik en mijn team helpen ondernemers om met crazy veel zelfvertrouwen zichtbaar te worden. Online met video en podcasts en in de media.

In deze laatste maand van het jaar ben ik bewust bezig met afronden en tegelijkertijd sta ik al met 1 been in het nieuwe jaar.

Terwijl ik overdag bezig ben met gesprekken om mensen toe te laten voor onze Industry Leader Mastermind 2020,  spendeer ik de avonden aan grootdromen en het futurecasten voor 2020. Hoe? Meditaties, journalen en brainstormen met mn coach en met mn business buddies. 2020 wordt een vet jaar!

Op de vrije momenten geniet ik van dit herfstseizoen, spelen met mn kleintje en wandelen. Loving het palet aan kleuren blaadjes waarmee de grond bezaaid raakt (ik hou pas van de herfst sinds mn dochter in dat seizoen geboren werd).

Het kerstseizoen komt eraan en een paar jaar lang vond ik dat een moeilijk seizoen omdat mijn vader een paar jaar geleden rond deze tijd overleed. Maar sinds mn kleintje er is, hebben de feestdagen weer letterlijk kleur gekregen.

Half december gooi ik mijn hele bedrijf dicht tot de 1e week van januari. Zodat mn team en ik allemaal lekker kunnen gaan genieten van wat welverdiende feestdagen en family time.

Extra nice want dit jaar host ik het grote kerstdiner voor mn familie and I can’t wait!!

Hoe ziet jouw laatste maand van het jaar eruit? Kom connecten en vertellen op Instagram. 
Leuk als je je daar even aan me voorstelt!

Zarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *