KAN DIT, DENK JE?

Kan je met media de wereld veranderen?

Misschien een gekke vraag maar ik ben ervan overtuigd van wel.

Think about:

Dankzij documentaires krijgen we kijkjes in werelden die anders verborgen voor ons zouden blijven
Door discussie over het klimaat willen steeds meer mensen anders eten en  leven.
Dankzij de diepe levenslessen van powervrouwen als Oprah en Sonja Barend kijken we anders naar de wereld.

Ik geloof erin dat we media kunnen inzetten als een force of good. 
Als een stroom van inspiratie, blessing en connectie.

In plaats van de verdeeldheid die er ook vaak mee gezaaid wordt.

Op dit moment ligt er een enorme kans voor ons in de media

Media om ons dichter naar elkaar toe te brengen.
Media voor meer schoonheid, meer begrip
Media om mensen te helpen en ze wakker te schudden 
Media als een energiestroom van waardering, zelfvertrouwen en liefde.

Jep, I said it. Media kan worden ingezet om een iets liefdevoller perspectief te brengen. En we hebben er zelf een verantwoordelijkheid, want WIJ ZIJN DE MEDIA.

Met onze websites. Met onze Instagram feeds. Op Facebook. Via Twitter. In onze nieuwsbrieven. Wij zijn de media. En alles wat je deelt online (en offline) heeft de kracht van een eigen talkshow, in het klein. 

Hoe zet jij die kracht in?
Hoe gebruik jij je stem om de wereld een betere en mooiere plek te maken?

Ik ben me heel bewust van het feit dat ik met mijn waarheid een licht in de wereld mag zijn. Gisteren poste ik, na het verjaardagsfeestje van mijn dochter, in een emotioneel moment, dit bloedeerlijke bericht. Een ode aan ons ‘gebroken gezin.’


Lees de post hier

Zoveel reacties. Sommigen van herkenning. Anderen van hoop en verlangen voor de toekomst. Een mooi gesprek dat ontstaat in de comments. Mensen die elkaar bemoedigen. En ineens ook hun eigen verhaal durven te vertellen.

Zo mooi.

Onze verhalen doen ertoe.
Met onze verhalen kunnen we een verschil maken
Andere mensen helpen helen
Andere mensen helpen dromen.

Daarom ben ik zo gepassioneerd over dat hele thema zichtbaarheid. Omdat het een golf van beweging teweeg kan brengen. Een golf van ontwaken. Een golf van liefde.

En ik geloof dat we ons niet hoeven te beperken tot alleen onze eigen social media. Ik geloof dat er voor ons een veel groter podium wacht waarop we die force of good kunnen brengen.

De meeste ondernemers die ik ken, zijn hun business begonnen omdat ze een verschil willen maken. Ze willen inspireren en  helpen om anderen vrijer, gelukkiger en meer verbonden te maken.

De kans is groot dat ik het over jou heb. 
En vanuit die goede intentie zijn wij, ondernemers geweldige samenwerkingspartners voor de media. 
Onze verhalen kunnen inspiratie brengen. Licht. Lucht. Een impact zoals je je die op dit moment nog niet voor kunt stellen.

Ik kan dat wel. Sterker nog, ik zie dat superscherp op mijn netvlies voor je.
En juist daarom ben ik die brug. Ben ik er om de grootdromers en goeddoeners te helpen hun weg te vinden naar dat grotere podium. Naar de media.

Via televisieprogramma’s. Op de radio. In de tijdschriften. Bij de podcasts. Plaatselijk. Landelijk. Offline, op podia. En online, op al die plekken waar we meer mensen kunnen bereiken en verlichten.

Ik weet dat we samen zoveel meer force of good teweeg kunnen brengen dan ieder in zijn eentje. Daarom ben ik zo trots op de gratis training die vandaag van start gaat. 

Ik geef deze hele week mn prachtige ZICHTBAAR IN DE MEDIA training. Live, online en helemaal gratis. Speciaal voor ondernemers en voor onze verhalen.

Je kan je nog inschrijven.  

ALLEEN DEZE WEEK kun je meedoen met die live trainingen, die je kan volgen via Facebook of Instagram. Er zijn al meer dan 1500 mensen die zich in hebben geschreven en already zie ik zulke mooie verhalen die ik dat grotere podium gun in de media! 

Schrijf je hier in voor de gratis ZICHTBAAR IN DE MEDIA training

Vanavond is de 1e (van totaal 4) live ZICHTBAAR IN DE MEDIA training en het wordt zoo waardevol, praktisch en vooral fun. Ik ga je laten zien hoeveel geweldige kansen er voor ons liggen en wat de simpele dingen zijn die je kan doen om ontdekt te worden door de media zodat je veel meer mensen kan gaan helpen!

Hier schrijf je je in voor de gratis ZICHTBAAR IN DE MEDIA training

Je verdient het allang om veel meer te shinen. Let’s do this together
Za

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *