IK HELP JOU (GRATIS) OM IN DE MEDIA TE KOMEN (CRAZY KANS!)

Ik heb iets ongelofelijk tofs voor je!

We hebben hier op kantoor oktober tot media-maand gebombardeerd. Alles wat we deze maand doen, staat in het teken van maar een ding:

Jou helpen om in de media te komen.

Lees dat nog een keer.

Ik ga jou. Helpen. Om in de media te komen.

GRATIS.

Waarom? Er ligt ZO’N ENORME kans ligt op dit moment voor ondernemers om ontdekt te worden. Wij ondernemers hebben de meest inspirerende verhalen om te vertellen in de media. Maar de meeste ondernemers weten het niet. Zien het niet. Denken dat ze er nog niet klaar voor zijn. En missen daarmee de kans.

Ik werkte zelf jarenlang in de media (MTV, BNN, NPO1 en nog veel meer) en heb inmiddels al jaren mijn eigen bedrijf. Wij als ondernemers kunnen zoveel betekenen voor journalisten. En omgekeerd helpt media exposure onze bedrijven groeien en meer mensen bereiken.

Ik weet wat de power van die 2 werelden samen is: Ondernemers + Media. En ik zie mezelf als de bruggenbouwer.

En dat is crazy goed nieuws voor jou.

Ik laat je zien dat het veel leuker en makkelijker is om ontdekt te worden door de media. Juist ook als beginnende ondernemer. Het maakt niet uit dat je nog niet zoveel omzet draait. En er liggen ook vette kansen voor ondernemers die al langer meedraaien en wel een groter bedrijf runnen. 

Beginnend of niet, ik ga de geheimen met je delen. Ik laat je de simpele dingen zien die je kunt doen om van je business EEN MEDIA MAGNEET te maken.

In mijn nieuwe gratis online training, ZICHTBAAR IN DE MEDIA, deel ik:

  • De ongeschreven regels van de media
  • Principes en practices die alles voor je business kunnen veranderen
  • Mijn eigen ervaring met in de media komen én blijven
  • De do’s en don’ts van de media wereld
  • En (dit is echt de ster van de show dus hij krijgt een eigen alinea):

Een speciaal crazy waardevol WERKBOEK met daarin 11 kant-en-klare media email pitches. Deze pitches hebben ervoor gezorgd dat wij grote media exposure hebben gecreëerd – zowel voor mezelf als voor m’n klanten. http://zichtbaarindemedia.nl

Het zijn 11 kant en klare, done for you media scripts die je gewoon kan invullen met je eigen verhaal en waarmee je ontdekt kan worden. De secret sauce waar klanten die in 1 op 1 trajecten met mij € 10.000 investeerden om dit samen me mij te kunnen doen. En nu krijg jij ze GRATIS van mij.

Man, oh man!

Toen ik mijn team vertelde dat we deze 11 done for you mediapitches GRATIS gingen weggeven, werd het wel even een dingetje.

Er ontstond een flinke discussie en natuurlijk had mijn team gelijk.

Maybe gaat het te ver om dit gratis weg te geven.

De kans is klein dat we dit in de toekomst weer zo gaan doen.

Maar voor nu ben ik over the moon zo blij dat we dit met je kunnen delen!!

http://zichtbaarindemedia.nl

Ik hielp al een aantal topondernemers in Nederland met hun mediastrategie en hun zichtbaarheid in de media. Van Arjan Vergeer en David de Kock van 365 Dagen Succesvol tot Femke Hogema, bestsellerauteur van “Profit First” en financieel coach. Marketing goeroes Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU. En nog veel meer.

Nu is het tijd voor jou.

Let op: dit gaan we doen.
* Meld je via deze link aan voor de gratis ZICHTBAAR IN DE MEDIA training: http://zichtbaarindemedia.nl
* Je krijgt een bevestigingsmail met daarin de data voor LIVE video trainingen die je niet wilt missen – hierin deel ik mijn persoonlijke ervaringen en beantwoord ik al je vragen
* Je krijgt in de volgende mail het ongelofelijk waardevolle werkboek met daarin 11 kant-en-klare pitches om ontdekt te worden door de media
* We maken samen van jouw bedrijf een media magneet.

*deze pitches gebruik ik zelf al jaren om gevraagd te worden voor interviews, tv-shows, evenementen en veel meer. O.a mijn LINDA.tv vlog, mijn bijdrage in radiopanels en grote artikelen in de best gelezen bladen van NL kreeg ik met wat ik je laat zien in die media pitches

Hoe je je verhaal helder krijgt, weet welke media voor jou interessant zijn en doe je de media pitchscripts inzet, vertel ik je tijdens de live gratis trainingsweek. Die volg je gratis en makkelijk online, vanachter je laptop of met je telefoon. We starten op 7 oktober.

Het wordt crazy dit! Zorg dat je erbij bent!

Meld je hier aan voor de gratis ZICHTBAAR IN DE MEDIA training http://zichtbaarindemedia.nl

Zarayda
ps: dit is een mooi artikel in de FLOW die ondernemer Mariska laatst had. Zoo trots op haar en zo’n mooie kans voor haar business!! Dit is een voorbeeld van een mooi mediapodium dat elke ondernemer kan pakken. Jij weet straks precies hoe!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *