IK WAS ALTIJD HEEL ANGSTIG

Wist je dat ik tot een paar jaar geleden een heel angstig type was?

Vooral als het op actie, reizen en avontuur aankwam. Ik was altijd bezig met wat er allemaal mis kon gaan. Wat de gevaren konden zijn. En wat alle redenen waren om iets niet te doen.

Als BNN presentatrice kreeg ik de kans om door veel van die angsten heen te gaan. Met programma’s als Try Before You Die en Spuiten & Slikken Op Reis ging ik ver buiten mn comfort zone. Ik ben nog altijd heel dankbaar voor die experiences, want ze hielpen me groeien en het was ook nog eens heel fun.
Als ondernemer confronteer ik meer angsten dan ooit tevoren. Herken je dat?
Om succesvol een business te kunnen draaien, wordt je constant tegen je angsten aangedrukt. Elke dag ligt er een nieuwe kans om uit je comfortzone te komen en NIEUWE dingen te doen. Dat vind ik er het allerleukste aan. Dat je moet groeien om het te maken.
Sommige ondernemers doen op social media alsof ze al over al hun angsten heen zijn. Ze doen zich perfect en ‘af’ voor. Ik vind dat grote onzin en doe daar niet aan mee. Ik vind het veel toffer om je in het nu te laten zien hoe ik met de dingen deal.
Daarom vind ik het leuk om je in mijn nieuwste vlog mee te nemen in hoe ik een angst overwon. Ik ben in Marokko en in de Sahara en daar word ik geconfronteerd met mezelf.
Kijk hier de vlog terug:
Ook maakte ik een podcast van de 3 belangrijkste inzichten die ik tijdens mn reis door Marokko leerde.

Die podcast staat ook online en er kwamen meteen een hele mooie reactie op deze aflevering binnen:

Dit is waarom we doen wat we doen!!

De podcast kan je uiteraard terugluisteren. Doe je:
Ik hoop dat je inspiratie haalt uit de vlog en de podcast, dat het je ook ontspant en dat het je een boost geeft. Zodat jij ook weer een volgende stap gaat zetten.
Door welke angst wil jij de komende tijd heen breken? Welke comfort zone ga je achter je laten en waar wil je meer power in tonen?
Laat het me weten via Instagram. Daar ben ik bijna elke dag.
xZarayda
Ps: op 25 november van dit jaar gaan we iets heel tofs doen! Ik vertel je er binnenkort meer over maar plan die dag alvast vrij in je agenda!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *