DRUPPEL JE VERHAAL (NIEUWE PODCAST)

Holy moly, ik ben nog steeds aan het stuiteren van gisteren! De live masterclass StorySelling gisteravond waar meer dan 400 ondernemers zich voor in hadden geschreven, was amazing.
De energie was out there! Zoveel aha momenten en zoveel ondernemers die ineens de kracht zagen van hun eigen verhaal dat ze al die tijd voor lief namen en nog niet waardeerden. Magic!
Een van de fijnste, meest werkbare tips die ik gister gaf is: DRUPPEL je verhaal.
Kom los van het idee dat je een volledig, van a tot z verhaal moet vertellen. Dat werkt juist niet. Druppel snippets. Scenes. Momenten. Neem ons steeds een stukje mee in wie je bent, wat je leerde en in waar je in gelooft. Laat ons zien hoe jij kijkt, welke lessen je leerde en deel de visie die je voor ons, je ideale of potentiële klanten, hebt.
De beste verhalen worden gedruppeld. Worden steeds in flardjes verteld. Niet chronologisch. Je hoeft niet eens te beginnen bij het begin. Als je ons maar meeneemt op die reis van momenten.
In deze eerste week van september neem ik je ook mee op reis. In mijn nieuwste podcast aflevering neem ik je mee naar Marokko en deel ik de 3 grootste inzichten die ik er had over mijn business. De podcast is een mooi voorbeeld van hoe je fragmentjes uit je verhaal druppelt:
Inzicht 1 gaat over een vorm van schuldgevoel wat ik onbewust had en wat me tegenhield
Inzicht 2 gaat over een nieuwe identiteit die ik mezelf lang niet durfde toe te eigenen maar waar ik dan nu uiteindelijk toch over uit de kast kom 🙂
En het 3e inzicht gaat over een vet paniekmoment.
Knal je oordopjes in en dan vertel ik je mn bloedeerlijke verhaal. Benieuwd of jij je er ook in herkent
xZa

ps: Met ongeveer 2 uur per dag werken een booming business bouwen! Sinds ik een single mom ben, ben ik obsessed met slimmer werken. Alles wat ik leer, verzamel ik voor je in de gratis training Een Booming Business in 2 Uur Per Dag. Download em gratis hier. 
pps: Ik maak een live talkshow voor ondernemers op Instagram. Zarayda’s ZichtbaarheidShow. Ik ga elke week een paar keer live om te connecten met gratis tips, inzichten en slimme tools. Volg me op Instagram om geen aflevering meer te missen.
ppps: Had je mijn vlogs op LINDA.tv al gezien? Over hoe ik als single mom een big business run? Zijn echt leuk en openhartig en ik krijg er veel leuke reacties op. Check de vlogs hier.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *