SUPERBANG VOOR DE TOEKOMST

Toen ik net een alleenstaande moeder werd, en superbang was voor wat de toekomst wel en niet zou brengen, kreeg ik een boek in handen dat heel veel rust en vertrouwen bracht in een hele roerige tijd.

When Things Fall Apart van Pema Chodron.

Een boek over hoe je onvoorwaardelijke liefde en vriendschap kan cultiveren, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. En hoe je leert ZIJN met wat er is.

Zijn met het gebroken hart. Met de hot burning loneliness. Met pijn. Met angst. Met verdriet. Hoe je stopt te willen dat de pijn weg was. Hoe je leert vanuit volle acceptatie te zijn met wat het leven je op de diepste momenten voor de voeten gooit.

Dat boek heeft me zoveel gegeven. En nu, in een veel rustigere periode in m’n leven, lees ik em weer. En haal ik er weer andere dingen uit. Over hoe we met humor en ongegeneerde eerlijkheid naar onszelf toe, het leven mooi en waardig maken.

Onvoorwaardelijke vriendschap naar jezelf toe. Ik ben aan het kijken en voelen wat dat, moment voor moment voor mij betekent.

Ik was altijd heel streng voor mezelf en was bereid harder dan ieder ander te werken. En ik dacht dat dat m’n power was. De reden waarom ik was waar ik ben. Maar nu ben ik nieuwsgierig naar onvoorwaardelijke vriendschap en mildheid voor mezelf.

Wat is er mogelijk als dat de drijfveer wordt? Wat gebeurt er met een business, een leven, m’n rol als moeder en m’n bankrekening, als vriendschap met mezelf de nieuwe modus operandi wordt? Zin om dat uit te zoeken. Ben ik achter de schermen deze zomer mee bezig.

De zomer geeft ons een kans om tot rust te komen. Bezinning. En vanuit die rust weer nieuwe inspiratie. Nieuwe plannen.

Ik heb 3 leuke kijk-, lees- en luistertips voor je, om in die heerlijke zomerflow te komen en vanuit mildheid en liefde met jezelf om te gaan.

1. Het boek waar ik het over had. In het Nederlands heet ie: Als Je Wereld Instort. En zelfs als dat niet zo is, is dit boek toch een aanrader. Je vindt em hier.

2. Ik was pasgeleden te gast bij de podcast van Claire van de Heuvel en het werd een van de meest openhartige interviews ooit. Juist ook over het thema zelfacceptatie. Ik vertel in de podcast o.a hoe mijn moeder reageerde toen ik haar vertelde dat ik € 30.000 in een coachtraject ging investeren. Good stuff! Luister em hier.

3. In mijn nieuwste LINDA.tv vlog vertel ik over mijn datinglife sinds ik een single mom ben. Ik heb daarin een enorme shift gemaakt. De vlog is superpersoonlijk en of je nu single bent of in een relatie, ik denk dat je er veel aan hebt. Kijk hier de vlog over mn liefdesleven op LINDA.tv

Ok, ik spreek je snel!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *