GA JE MEE MORGEN?

Ik ben een soort van obsessed met nieuwe dingen leren op het gebied van marketing en ondernemen.

En morgen (12 april 2019) ben ik bij het evenement van topondernemer Tonny Loorbach.

Tonny is 31 en heeft 6 bedrijven die succesvol zijn. Hij was, geloof ik, op zijn 28e al miljonair en het allermooiste vind ik dat hij, agenda-technisch, een van de rustigste levens ever heeft. Hij sport elke dag, neemt zijn hele team mee op een roadtrip door California en komt dit najaar met een nieuw boek.

Ik was zo gefascineerd door Tonny (hij is een supernormale, doodgewone goeie gast) dat ik hem uitnodigde als spreker op mn BraveNewMediaWorld event. Daar stal hij de show met zijn down to earth attitude en zijn slimme adviezen.

Tonny Loorbach

Tonny heeft morgen een groot ondernemersevenement in het Afas Circus Theater in Den Haag.
1800 man in de zaal en een kaartje is € 750,- waard.

►► Maar check dit: hij en zijn business partner Martijn besloten de kaartjes voor hun evenement GRATIS WEG TE GEVEN.

Crazy gasten.
Zij gaven 1800 kaarten ter waarde van samen 1,3 miljoen euro weg. Helemaal gratis!

Zodat iedereen die van hen wil leren, dat een keer gratis kan doen.

Tonny inspireert mij like crazy!

Het event was meteen uitverkocht toen ze het lanceerden, dat snap je.

Maar deze week belde Tonny mij (we gaan een Documentary In A Day met hem maken) en hij zei:

►► Ik Heb Nog Een Paar Gratis Plekken Voor Je Community Als Je Dat Wilt.

Of ik dat wil?! Hell to the yes!

Dit is de link waarmee je alleen vandaag nog zo’n gratis kaartje haalt voor Tonny’s event.

Er zijn geloof ik 20 plekjes die ik mag weggeven dus wees er snel bij. Dit is de rechtstreekse link waarop je er eentje bestelt.

Ik ben er morgen ook bij dus leuk om je daar te zien!

Za

ps: mijn nieuwe vlog staat online. Over dat ik sinds kort een au pair in huis heb wonen om me te helpen met alles rondom mn kleine en wat dat kost. Ik krijg al best wel wat reactie op de video omdat ie zo eerlijk is. Check em hier en laat me weten wat je vindt. (Klik op de afbeelding om de vlog te bekijken.)

vloggen

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *