IN MAART LANCEERT MN SINGLE MOM SCHOOL

Ongeveer een jaar geleden stond mijn wereld op z’n kop toen ik ineens alleenstaande moeder werd.

Met een kleine baby, een gebroken hart en een business die gerund moest worden, wist ik even niet waar ik het moest zoeken.

Ik was heel, heel bang.

Mijn grootst angst: dat ik met al mn hartzeer en met ineens zoveel verantwoordelijkheid op mn schouders, door mijn hoeven zou zakken.

Gelukkig ben ik iemand die onder hoge druk kalm blijft. En gelukkig werd ik omringd door een warm vangnet van goede mensen die ik kon vertrouwen.

Ik was dan misschien een single mom maar ik hoefde het niet alleen te doen. Gelukkig ben ik een Kampioen Hulpvragen. Zonder de steun van mn geweldige team, mijn vrienden en mn familie en gelukkig ook met de hulp van de vader van ons dochtertje, is het toch nog allemaal goed gekomen.

Niet met de relatie. Maar wel met mijn leven. Sterker nog (en dit is zo gek om te typen maar het is wel 1000% waar): ik voel me sterker, krachtiger, succesvoller en liefdevoller dan ooit.

Als je me toen had verteld dat ik me vandaag zo zou voelen, had ik je destijds niet geloofd.

Het leven kan zeer wonderlijk zijn.

Single Mom School

Wat heeft me ‘gered’ in dat moeilijke jaar?

Verschillende dingen:

  1. Mn dochter: elke keer wanneer ik mn hummeltje vast had of in de ogen keek, wist ik: ik moet dit overleven. Voor haar. Om haar. En dat gaf me een ongelofelijke kracht.
  2. Ik ben een Kampioen Hulpvragen. En daardoor ook een geweldige hulpverlener.
  3. Mijn bedrijf en de financiële vrijheid die mn business me geeft, was de sterke arm waarop ik kon leunen.
  4. Mijn vriendinnen, goede vrienden en mn familie stonden als een liefdevol leger om me heen en vingen me op op de donkerste dagen.
  5. Ik VERGAF. Mezelf en de vader van mijn dochter. Elke dag. Elke, elke, elke dag. Tot ik blauw in het gezicht zag. Ik vergaf (best vaak met tegenzin). En door te vergeven heelde mijn hart zich.
  6. Meditatie gaf me de helderheid om steeds weer een stapje te kunnen zetten in de goede richting. Soms heul langzaam. Maar ik bleef bewegen.

De grap is dat ik het afgelopen jaar een veel betere ondernemer ben geworden.

Want:

Alle franje viel weg.
Hyperfocus.
Een nog grotere noodzaak en dus drive om te slagen. Voor mezelf en mn dochter.
Letterlijk geen tijd voor belemmerende gedachten. Go go go zonder om te kijken. Gaan.

De meest uitdagende situaties van onze levens kunnen een vuur in ons ontsteken waarvan we niet wisten dat we het in ons hadden.

Als we de pijn of het trauma durven omarmen en het durven om te zetten in onze vleugels.

Dit is wat ik je ga leren in Single Mom School.

Of liever gezegd: waar ik je stap voor stap ga laten zien hoe ik het deed. Blijven groeien. Blijven creëren. Blijven ondernemen. Meer durven. Sterker staan. Ondernemen zoals een moederleeuwin. Onverstoorbaar. Unstoppable.

Het wordt het meest bijzondere project dat ik ooit lanceerde. Deze community voor Ondernemende Moeders. Vanuit mijn ervaring als single mom die toegroeit naar een miljoenenbedrijf.

In maart lanceren we. Het wordt een membership en ik price het zo dat echt iedereen die dat wil, een onderdeel kan zijn van alles wat ik daar deel.

En ik ga op zoek naar Founding Members.

Een groepje (Single) Ondernemende Moeders die ik nauw wil betrekken bij het hele opstartproces. Een groepje met wie ik alles overleg wat ik wil gaan doen. Die me vertellen wat ze wel en niet willen in de community. Waar ze behoefte aan hebben. Hoe ik hen het allerbest kan helpen.

Hoe je Founding Member kan worden voor Single Mom School, vertel ik je later.

Voor nu heb ik 2 simpele vraagjes voor je:
En het zou echt zoveel voor me betekenen als je even 1 minuut van je tijd wilt vrijmaken om me te laten weten hoe deze community voor jou een geweldige hulpbron kan zijn.

Laat me hier weten hoe ik Single Mom School de beste community ever maak.

Het betekent echt heel veel voor me als je de vragen wilt beantwoorden.

Hier beantwoord je de 2 korte vragen.

Ok, superveel thanx!

Ik houd je op de hoogte!
Zarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *