IK START EEN NIEUWE BUSINESS

Hoe waren je feestdagen?

Ik heb het zelf heel rustig aan gedaan. Heb echt even de tijd genomen om naar binnen te keren en vol dankbaarheid afscheid te nemen van een jaar vol hele hoge highs maar ook wel echt diepe dalen.

Dit nieuwe jaar wordt een jaar van grenzen verleggen. Nieuwe dingen durven. Oud gedrag waarmee ik mezelf tegenhoud, loslaten. En van groot, groter, grootst dromen.

Wat wil jij beleven in 2019?

Een van de avonturen die ik aanga is dat ik in 2019 een nieuwe business lanceer die heel dicht tegen mn hart aan ligt.

Ik vind het spannend, joh! Ook best eng. Maar vooral heel erg leuk.

In mijn nieuwe vlog vertel ik je meer over die nieuwe business die eraan komt. En waarom Arie Boomsma himself me enorm inspireert in het zetten van deze volgende stap.

Check de vlog hier:

(klik op de afbeelding om de vlog te bekijken)

Wat zijn jouw plannen voor 2019?

Als je zin hebt om ’t met me te delen doe dat dan hier, onder mn laatste post op Instagram.

Tot snel,
Za

En als je ready bent voor MEER in 2019 en je wil mn hulp:

Meer focus en rust: Sinds ik een single mom ben, ben ik heel anders gaan ondernemen. Ik werk veel minder uren maar veel effectiever. Over de onorthodoxe manier waarop ik dat doe heb ik een gratis audiotraining gemaakt. Een Booming Business In 2 Uur Per Dag heet die training en die download je gratis hier.

Meer zichtbaarheid: Heb je iets freaking amazings te bieden als coach? Iets waarmee je mensen echt helpt om te transformeren? Een product of een dienst waarmee je mensen echt blijer, gelukkiger of meer ontspannen maakt? En wil je dat veel meer mensen weten dat jij bestaat, zodat je veel meer mensen kan helpen? Dan kan ik je helpen vanuit VideoBusinessSchool.

Meer samenwerken: Samen met mij een documentaire maken over je business. Met mijn nieuwe dienst Documentary In A Day maak ik prachtige films met ondernemers die een grootse missie hebben en die gek genoeg zijn om te geloven dat ze de wereld een stuk mooier kunnen maken met wat ze doen.

Ben jij zo’n ondernemer? Mail me dan met: Zarayda Laten We Een Docu Maken! in de onderwerpregel en vertel me wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Dan kijk ik of we een match zijn.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *