TOEN KIPPENVEL, STRAKS VUUR! (ZET 26 NOV IN JE AGENDA)

Toen ik het voor ’t eerst terug zag, kreeg ik kippenvel.
Joris, onze video-magier had zo de essentie te pakken en iedereen in de zaal voelde het.

Effe bloed-eerlijk, dit is ook wat ik het allerliefst doe. Wat ik mezelf nog zie doen op mijn 80e, misschien wel met een wandelstok en a whole lotta attitude ūüôā

Voor heel veel van de mensen in de zaal, was het echt het begin van een nieuwe fase in hun business en voor sommigen zelfs hun leven.

Op 26 november is het tijd voor de volgende.

BraveNewMediaWorld

Ik vier die dag de 5e verjaardag van mijn business. Yay!
Het thema is dit keer: Big Dreams. Small Steps

Want: de grootste dromen en the biggest lives worden gebouwd met piepkleine stappen. Elke dag weer. In elk moment. Steeds weer bewegen. Steeds weer gaan. Vallen. Opstaan. Niet opgeven. Crazy wins binnenhalen. Groeien. Durven investeren. Durven ontzorgd te worden.

Vooral dat laatste is groots.

Want het is de nummer 1 blokkade van grote dromers die het gevoel hebben dat ze ‘vast zitten’.

Ze doen alles alleen. Voelen zich overal alleen verantwoordelijk voor. Proberen alle uitdagingen alleen te tackelen. Uit angst dat hulp vragen niet mag. Angst dat hulpvragen uitloopt op frustratie. Dat het je tijd en energie kost. Dat het je geld kost en niet genoeg oplevert.

Terwijl de wereld waarin we op dit moment leven juist het tegenovergestelde van ons vraagt. In deze Brave New Media World is de kracht van SAMEN het belangrijkste wat je jezelf te geven hebt.

Op 26 november ga ik je wereld hierin rocken op zo’n toffe manier! Ik ga iets doen wat ik nog nooit eerder deed. En het gaat je wereld openbreken op dit oh zo belangrijke thema.

Oeh, het gaat zo goed worden.
Echt iets heel nieuws.

Zet je 26 november alvast in je agenda?
Vertel ik je binnenkort meer.

Zarayda

En wanneer je ready bent voor meer groei, vuur & liefde in je business. Dit zijn 4 manieren waarop ik je kan helpen:

1. Ik maak een dagelijkse¬†live talkshow op Instagram.¬†Deze week ga ik je alvast meer vertellen over BraveNewMediaWorld en de onwijs toffe ‘veiling’¬†die we daar gaan doen. Hoe ik het ga aanpakken, vertel ik tijdens de live shows.¬†De nieuwste aflevering kijk¬†je¬†hier¬†

2. Omdat ik als single mom heel anders moest gaan werken in mijn business, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik in zo’n 2 uur per dag een booming business kan bouwen. Van mijn aha-momenten, tools, tips en technieken heb ik een¬†gratis¬†4-delige audiotraining gemaakt. Tis echt heel goed geworden. Download hier gratis¬†een Booming Business In 2 Uur Per Dag¬†

3. Met veel meer zelfverzekerdheid zichtbaar worden, video’s maken en je business bouwen. Juist als je een haat-liefde verhouding hebt met zichtbaar zijn. Ik heb er honderden ondernemers mee mogen helpen en de resultaten (+ de fun!) zijn baanbrekend. Vandaag nog zichtbaar worden op die manier begint¬†in VideoBusinessSchool

4. Onze nieuwe dienst¬†Documentary In A Day¬†gaat als een lopend vuurtje. Zoveel enthousiaste animo!¬†Echt heel tof! Wil je ook ns met me brainen over hoe een docu in 1 dag jouw business naar een next level kan brengen? Stuur me dan even een¬†mailtje en zet¬†Zarayda, ik wil met je brainen over m’n docu¬†in de onderwerpregel.¬†En dan plan ik een moment voor ons in.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *