KAMPIOEN HULP VRAGEN

M’n hulptroepen zijn op vakantie en meteen voel ik het aan alles:

Agenda chaos, huis beetje chaos, mn hoofd vol en een to do lijst die overflowed. Ik zit in een soort sluimerende stressmode and I don’t like it one bit..

Ik realiseer me dat dit het ‘normale’ dagelijks leven is van de meeste ondernemende moeders. Altijd rennend, altijd anderen helpend, voor je gevoel achter de feiten aanlopend en ‘s avonds doodmoe in bed mentaal alvast de puzzel voor morgen willen leggen.

Ik realiseer het me weer. We Need Help. En daar zit niets van schaamte of tekortschieten in. Vraag hulp. Durf te zeggen dat je teveel op je bordje hebt. Stel je kwetsbaar op en geef de ruimte om je te ondersteunen. Juist omdat je dan een nog fijnere moeder bent. En een creatievere ondernemer.

Wanneer het gevoel van overwhelm me bekruipt, kom ik meteen in actie. Ga ik bellen. Mailen. Vraag ik mn mensen om me bij te staan. Ik noem mezelf een Kampioen Hulp Vragen. Zie het als een superpower. Hou van dat ‘samen’ gevoel. Zie het als mn tribe.

It takes a villages to raise a child, zeggen ze. Klopt. Zelfde geldt voor het runnen van een business. En dubbelop als je beiden doet.

In mijn dagelijkse live talkshow op Instagram: Zarayda’s Zichtbaarheid Show vertel ik veel over mn hulpsysteem in huis en op werk. Wie dat zijn, wat ze doen en waarom ik het zonder hen niet red. Hoe ik ze koester. En hoe jij kan gaan bouwen aan je Village, zelfs als je geen cent hebt om dingen uit te besteden.

En later dit jaar, bij de release van onze nieuwe televisiezender ga ik op dit gebied iets heel bijzonders doen. Iets waarmee ik hopelijk in jouw business en leven een megaverschil kan maken.

Oeh, ik heb zo’n zin in dit najaar. Stay tuned voor de toffe dingen die eraan komen!

xZarayda

En wanneer je er klaar voor bent om de volgende stap te zetten. Dit zijn 4 manieren waarop ik je kan helpen:

1. Ik maak een dagelijkse live talkshow op Instagram. Ik geef daar elke dag hele fijne tips & inzichten. Volg je me al op Insta? Kan hier Op die manier mis je geen aflevering meer of kijk je ze easy terug.

2. Omdat ik als single mom heel anders moest gaan werken in mijn business, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik in zo’n 2 uur per dag een booming business kan bouwen. Van mijn aha-momenten, tools, tips en technieken heb ik een gratis 4-delige audiotraining gemaakt. Tis echt heel goed geworden. Download hier gratis een Booming Business In 2 Uur Per Dag

3. In 48 uur een lancering van € 50.000 euro manifesteren. Wij deden het meerdere malen en hebben het hele stappenplan opgetekend. De mails die we versturen. De video die we maken. Het webinar dat we doen. Alles in de juiste volgorde en met de precieze uitleg waarom het zo goed werkt. Al bijna 300 ondernemers gebruikten ons stappenplan. Jij straks ook? Haal hier De 48 Uurs Lanceercode Gekraakt

4. Onze nieuwe dienst Documentary In A Day gaat als een lopend vuurtje. Zoveel enthousiaste animo! Echt heel tof! Wil je ook ns met me brainen over hoe een docu in 1 dag jouw business naar een next level kan brengen? Stuur me dan even een mailtje en zet Zarayda, ik wil met je brainen over m’n docu in de onderwerpregel. En dan plan ik een moment voor ons in.

ps:
Check dit ook eens:
Mn online school

Mn digitale leven

Mn online clubhuis

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *