WINSTVERHOGEND LUIEREN (AKA DE BESTE ZOMER BUSINESS TIP EVER)

Zoals je misschien wel weet, ben ik het afgelopen jaar nog nooit zo ‘lui’ geweest in mijn business. Ik ging van een 60-urige werkweek naar ong 20 uur per week. En tegelijkertijd groeien we heerlijk.

Hoe dan? Heeft alles te maken met een idee dat ik leende van topondernemer Dean Jackson.

Market Maker Monday

Dean Jackson is een ondernemend genie. En hoe minder hij IN zijn business werkt, hoe krachtiger zijn business groeit.

Dean leert ons om heel veel tijd, op ons luie gemakje na te denken. Hij heeft een mooi concept dat hij Market Maker Monday noemt.

Dean Jackson en Zarayda Groenhart

Elke maandag spendeert hij de hele dag om op zijn gemak na te denken hoe hij een frisse wind in zijn branche kan zijn.

Hij vertelde ons dat het grootste ding dat ondernemers tegenhoudt in hun groei en ontwikkeling is dat ze te weinig TIJD hebben om na te denken over hun eigen business. En over de branche waar ze onderdeel van zijn.

“Je bent het als ondernemer aan jezelf en je business verplicht om eens per week uit te zoomen en te kijken naar de wereld waarin jouw business zich bevindt. Dat is hoe je innoveert, hoe je op goede ideeën komt, hoe je op het juiste moment de juiste beslissing maakt.”

Dat nadenken heeft niet te maken met hoe het in jouw business werkt, hoe het met je klanten, met je teamleden en met jezelf gaat. Het gaat niet over dat soort micro kwesties. MMM is echt een kwestie van uitzoomen.

Als je deze tijd voor jezelf neemt, ook als is het maar twee uur per week, dan ontstaan er hele andere ideeën vanuit deze mindset, de tijd en de ruimte die je jezelf geeft.

En vaak zijn juist deze ideeën game changend en super winstverhogend.

Een aantal vragen die hij zichzelf elke maandag stelt:

  • Wat is op dit moment in mijn branche de belangrijkste behoefte die nog niet goed vervuld wordt?
  • Wat is het grootste gemak dat op dit moment niet verzilverd wordt? Wat kan er veel makkelijker?
  • Hoe ziet de toekomst van mijn branche eruit? Wat is iets wat over 2 jaar zeker anders is?
  • En wat is iets dat over 20 jaar zeker niet anders is? Iets wat tijdloos is en voor altijd belangrijk blijft?
    Een simpel inzicht nav deze vragen kan je business veranderen. Je werkuren met 50% verminderen. En je impact met 1000% vergroten.

Want wat als jij een geweldige, creatief antwoord hebt op deze vragen. Wat voor magic creëer je vanuit die vragen voor je (toekomstige) klanten?

Gebruik de zomer om in alle rust veel meer na te denken. En laat me hier weten wat je bedenkt.

xZarayda

En wanneer je er klaar voor bent om de volgende stap te zetten. Dit zijn 4 manieren waarop ik je kan helpen:

1. Ik maak een dagelijkse live talkshow op Instagram. Ik geef daar elke dag hele fijne tips & inzichten. Volg je me al op Insta? Kan hier

2. Omdat ik als single mom heel anders moest gaan werken in mijn business, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik in zo’n 2 uur per dag een booming business kan bouwen. Van mijn aha-momenten, tools, tips en technieken heb ik een gratis 4-delige audiotraining gemaakt. Tis echt heel goed geworden. Download hier gratis een Booming Business In 2 Uur Per Dag

3. In 48 uur een lancering van € 50.000 euro manifesteren. Wij deden het meerdere malen en hebben het hele stappenplan opgetekend. De mails die we versturen. De video die we maken. Het webinar dat we doen. Alles in de juiste volgorde en met de precieze uitleg waarom het zo goed werkt. Al bijna 300 ondernemers gebruikten ons stappenplan. Jij straks ook? Haal hier De 48 Uurs Lanceercode Gekraakt

4. Onze nieuwe dienst Documentary In A Day gaat als een lopend vuurtje. Zoveel enthousiaste animo! Echt heel tof! Wil je ook ns met me brainen over hoe een docu in 1 dag jouw business naar een next level kan brengen? Stuur me dan even een mailtje en zet Zarayda, ik wil met je brainen over m’n docu in de onderwerpregel. En dan plan ik een moment voor ons in.

ps:
Check dit ook eens:
Mn online school

Mn digitale leven

Mn online clubhuis

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *