EEN BOOMING BUSINESS IN 2 UUR PER DAG

De dag dat ik ontdekte dat ik zwanger was, wist ik… zo kan het niet meer.
Er moest iets veranderen.

Ik hou van mijn business en doe de dingen die ik leuk vind. Haal voldoening uit mn werk en ben trots op wat we doen.

Maar die 60-urige werkweek, dat ging em niet meer worden. Die werkdagen van 12 uur knallen, klopten niet langer.

Ik wilde niet zo’n moeder zijn, die de hele tijd achter zichzelf aanrende. Die de hele dag door mail checkt en die met de laptop op schoot probeert te spelen met een kind.

Tegelijkertijd wilde ik ook niet zo’n moeder worden die al haar ambities liet varen omdat er een baby kwam.

In mn onderbuik voelde ik: het moet kunnen. Vlammend voor je business gaan en tegelijkertijd heel veel tijd vrijmaken voor het genieten van je kleine.
Het werd mijn nummer 1 prio om de code te kraken en ik moet zeggen, het lukt me heel aardig.

Ik ben van een 60-urige werkweek naar minder dan 20 uur per week gegaan.
En mijn business groeide nog nooit zo hard. Ook tijdens de zomermaanden.

Crazy he?! Ik weet het. Maar met een paar hele simpele shifts kan je bergen verzetten, ontdekte ik.

In mijn gratis audiotraining: Een Booming Business In 2 Uur Per Dag vertel ik je precies wat ik anders ben gaan doen.

Ik koos express voor audio’s zodat je mijn tips, tools en best practices kan luisteren terwijl je boodschappen doet of de hond uitlaat. Terwijl je op het strand ligt. Terwijl je een lange wandeling maakt. Of terwijl je voor het slapen gaan in bad ligt bij te genieten met een theetje of een wijntje.

Een Booming Business In 2 Uur Per Dag is helemaal gratis.

Ik vind em perfect voor de zomer! Heerlijk luisteren en ondertussen je dus klaarmaken voor een powerful tweede helft van het jaar straks. Je business te laten groeien door veel minder te gaan doen.

DOWNLOAD hier gratis Een Booming Business In 2 Uur Per Dag

Have fun!
XZarayda

En wanneer je er klaar voor bent om de volgende stap te zetten. Dit zijn 3 manieren waarop ik je kan helpen:

1. Ik maak een dagelijkse live talkshow op Instagram. Deze hele week gaat het over Time Hacking. Hoe je met simpele gewoontes veel meer tijd in je dag brengt. Deze hele week nog elke dag een aflevering. Kijk je mee? Kan hier

2. Wist je dat ik je stap voor stap kan helpen met je eerstvolgende lancering? In De 48 Uurs Lanceercode Gekraakt krijg je van mij het hele stappenplan van hoe we in 48 uur onze € 50.000 euro lanceringen doen.
Welke mails we versturen, wat erin staat en wanneer je ze verstuurt. Welke video we maken. Welk webinar we maken en wat je daarin moet vertellen. Alle mails, webinars en de video helemaal done for you. Het enige wat jij doet is het in je eigen woorden omzetten. Download hier De 48 Uurs Lanceercode Gekraakt

3. Onze nieuwe dienst Documentary In A Day gaat als een lopend vuurtje. Zoveel enthousiaste animo! Van ondernemers die net begonnen zijn maar voelen dat ze de beste in hun branche willen worden tot de superondernemers die we allemaal kennen en die de grootste zalen van Nederland vullen met hun events.
Echt heel tof! Wil je ook ns met me brainen over hoe een docu in 1 dag jouw business naar een next level kan brengen? Stuur me dan even een mailtje naar team@zarayda.nl en zet Zarayda, ik wil met je brainen over m’n docu in de onderwerpregel. En dan plan ik een moment voor ons in.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *