DE KUNST VAN HET GEVRAAGD WORDEN

Wist je dat je er als ondernemer voor kan zorgen dat je overal en altijd GEVRAAGD wordt?

Ipv leuren, eindeloze bakjes koffies zonder resultaat of je richting een burn-out werken om gezien te worden.

Reality check: Vaker gevraagd worden heeft niet te maken met dat je de allerbeste bent in je branche. Ook niet met dat je bakken geld verdient. Of dat je zooo uniek bent dat er NIEMAND anders is die doet wat jij doet.

De Kunst van Het Gevraagd Worden gaat over iets heel anders. Deze week geef ik in Zarayda’s Zichtbaarheid Show (mn dagelijke live show op Instagram) er meer tips over.

Vorige week maakte ik bijv. een uitzending over hoe je jouw 3 expert topics bepaalt. Waarom je deze overal mag vermelden. En hoe je daarmee een magneet wordt voor klanten en kansen.

Deze week ben ik te gast bij een Digital Business Radio Show. Daar maak ik een live Instagram uitzending en neem ik je mee achter de schermen. Plus ik geef je de hele week simpele maar crazy effectieve tips.

(op Insta blijven live afleveringen maar 24 uur online staan dus mis ze niet)

Volg me op Instagram en mis geen aflevering meer

Oh en er staat een nieuwe weekvlog online!
Ik durf steeds meer van mezelf en mn leven te laten zien.
Ik laat je zien hoe m’n eerste Moederdag ging en neem je mee naar een tof marketing event waar ik de perfecte tip voor je heb.
En oja, mn dochter kreeg piano les van een levende legende 🙂

Check de vlog hieronder

Have fun,
Zarayda

ps: Als je net als ik AAALTIJD het gevoel hebt dat er niet genoeg uren in een dag zitten, luister dan deze radicale podcast afl van James Wedmore. Hij flipt het hele idee van tijd tekort op zn kop. Je bent niet meer dezelfde na dit

pps: Ik ben dus nog steeds de foto’s van het BraveNewMediaWorld event aan het selecteren. Mn team wordt helemaal gek van me. Tis zo moeilijk want: Zoveel prachtige keuze. Modefotograaf Hüsne Asfar is mn go to fotografe. Niet alleen kiekte ze mn dochter en ik voor een mooie persoonlijke shoot, ze maakte ook mn beste business pics. Als je binnenkort professionele foto’s nodig hebt, is zij echt een aanrader! Check haar werk hier

ppps: hier word ik zoooo enorm trots van. Soms snap je pas wat de impact is, wanneer anderen het zeggen (dit is een verborgen link).

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *