UITGEKOZEN DOOR LINDA DE MOL

Holy Moly wat een week is dit. Gisteren en eergisteren ons geweldige BraveNewMediaWorld event waar ik nog van stuiter.

En vandaag ook weer een bijzondere mijlpaal.

Ik sta, samen met Linda de Mol, Katja Schuurman, Sophie Hilbrand en nog meer geweldige vrouwen op de cover van de LINDA.

Insane! En over iets zo ontzettend belangrijks.

Ik heb 2 dingen met je te delen:

1. Het bijzondere backstage filmpje van die dag. Ik ben heel uitgesproken. Wanneer ik de kans hebt om me uit te spreken op een groots podium, doe ik dat met veel vuur en intentie. Ik durf steeds beter om mijn koppie daarin boven het maaiveld uit te steken.

CHECK DE BACKSTAGE VIDEO HIER

En bekijk mijn vlog over de covershoot van de LINDA. hieronder:

En dit is de cover van de LINDA.

2. Ik zit erover te denken om een gratis online training te maken waarin ik je stap voor stap laat zien hoe ik op de voorkant van de LINDA. kwam.

Want (en dit is een heerlijk feitje) de eerste stap hiervoor werd in 2014 (!!) gezet en was oorspronkelijk een afwijzing. En door daar juist heel goed mee om te gaan, werd het een paar jaar later deze kans.

Ik vind het leuk om dit met je te delen want het is zo makkelijk om als ondernemer altijd alleen maar in de glans van je successen te hangen. Terwijl ik weet dat je er zoveel aan hebt om ook die behind the scenes verhalen te kennen.

Zodat je zelf minder bang wordt voor afwijzing en gaat voelen dat elke situatie (ook als het eerst op een falen lijkt) altijd een megakans in zich heeft.

Vind je het leuk als ik die gratis training voor je maak?
Let me know via Instagram. Stuur me daar even een berichtje via Instagram Stories of laat een reactie achter onder mn post.

Volg me hier op Instagram en let me know

Join Zarayda's inner circle!

1 comment


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *