IK KAP ERMEE

‘Ik ben superbenieuwd naar je BraveNewMedia event maar ik vind het nog lastig in te schatten wat ik nu precies ga leren. Wat ga ik ontdekken wat ik nog niet weet?’

Ik kreeg een appje van Merel en was blij dat ze de vraag stelde. Want Merel is nu juist zo’n ondernemer die me volgt voor wie #BraveNewMediaWorld is.

Dit is het antwoord dat ik haar gaf
Het. Missende. Puzzelstukje

Merel is iemand met 1000 talenten. Ze kan van alles, en best goed. Mensen werken graag met haar. Ze doet de juiste dingen, op de juiste manier. Ze heeft passie. Is nauwkeurig. Werkt met kwaliteit en plezier. Altijd goede ideeën. En boekt okee resultaten.

Maar als ik haar vraag: waarom ga je niet vol voor dat ene ding? Dat ene idee dat je steeds weer, in allerlei vormen en maten opnieuw bedenkt. Maar nog niet doet? Of in elk geval nog niet met de impact waarvan je echt wel weet dat je het in je hebt.

Dan is er ineens stilte. Beetje twijfel. Pietsje ongemakkelijk.‘Eigenlijk heb ik gewoon die schop onder mn kont nodig.’

Er is iets meer nodig dan dat. Er mist een element. Er is iets dat nu nog blokkeert. Dat nu nog klein maakt. Dan nu nog op veilig speelt.

Tijdens #BraveNewMediaWorld breken we met die oude wetten. Want je doet alles al best goed. Misschien wel juist veel te veel volgens het boekje. Maybe is dat het probleem. Ik ben ermee gekapt om alles volgens het boekje te doen. En ik nodig je uit om hetzelfde te doen.

Hoe zou het zijn als je je eigen weg zou vinden? De unieke manier die voor jou werkt en bij jou past. Die je zo natuurlijk komt aanwaaien dat je bijna niet kan geloven dat het zo leuk en makkelijk mag zijn.

Dan gaat het niet langer over ‘de motivatie vinden.’ ‘Een schop onder je kont krijgen.’ Dan is straks je probleem, dat je niet te stoppen bent. Dat je straks niet meer bij te benen bent. En dat je daar dan weer mee moet leren dealen.
Maar zeg eerlijk, dat’s een heerlijk probleem om te hebben toch?

De deuren van het #BraveNewMediaWorld event zijn vanaf vandaag geopend. Het is de Speak Your Truth Edition. Op 9 & 10 april, 2 dagen lang samen in de Stadsschouwburg in Amsterdam! En wat we gaan doen, is crazy speciaal:

Ik ga je laten zien met welke supersimpele (maar zeer onconventionele tool) je op elk moment en in elke situatie het missende puzzelstukje vindt. Hoe je losbreekt als je vastzit. En hoe je van een beperking die je hebt of ervaart, een megakans maakt.

Het verhaal achter hoe deze tool op mijn pad kwam is woest persoonlijk (en eerlijk gezegd ook pijnlijk) en ik vind het spannend om het met je te delen. Want maybe denk je dat ik gek ben. En toch ga ik het je leren tijdens een hele bijzondere workshop die ik geef.

Je gaat kennis maken met een aantal super succesvolle Single Mom ondernemers. Vrouwen die er alleen voor staan in hun privé, die geweldige moeders zijn en tegelijkertijd topbedrijven bouwen. We kunnen zoveel van deze vrouwen leren die zich door niets, niemand en geen enkele omstandigheid lieten stoppen om hun dromen te verwezenlijken. Als zij het kunnen, wat is er dan wel niet mogelijk voor jou?!

Ik ga heel veel toffe ondernemers interviewen die een ongewoon kijkje in hun keuken geven. Zoals bijvoorbeeld Sanny Verhoeven (SannyZoektGeluk) en Jorg Ruis (CultureBuilders). Je kent ze misschien wel als 2 van de meest bekende vloggende ondernemers (ze zijn ook nog eens getrouwd!)

Jorg verdiende in zijn 1e jaar als freelancer € 50.000,- en al zijn klanten ontdekken hem via zijn vlog. Dit doet hij met een bescheiden aantal views per video. Sanny heeft met haar vlog roem en een geluksbusiness opgebouwd waarvoor ze ontzettend veel reist en heel veel mensen interviewt. Hoe werkt dat precies achter de schermen? Hoe maak je een megabusiness van gewoon jezelf zijn? Dat gaan ze stap voor stap vertellen tijdens het event.

Ik ga een live podcast opnemen met 1 van de bekendste ondernemers van Nederland en jij bent het publiek. Hoe maak en lanceer je een podcast en hoe bereid je een killer- interview voor? Dat leer ik je en je bent er live bij.

En ik ga je voorstellen aan een aantal media influencers die je nergens anders ontmoet. Doe ik met het #BraveNewMediaPanel

In het panel zit een personal branding specialist die van Hollywood tot Hilversum werkte. Zij leert ons hoe we, simpelweg door wie we zijn, nieuwswaardig en trendsettend gaan ondernemen.

We hebben een jonge hiphop influencer die ons leert hoe je popcultuur van je pure ideeën maakt

We hebben een ex tv-zender directeur die met een eigen start up platform de regels van de journalistiek en media opnieuw vormgeeft. Hij leert ons welke vragen we onszelf moeten stellen als we de norm in een branche willen veranderen.

En media ondernemer die bij jarenlang bij Google werkte en weet welke grote kansen eraan komen voor ons als ondernemers in de media en online.

We gaan dansen. Sparren. Ik trakteer je 2 dagen op een fantastische, gezonde lunch. Ik zet je op de Hotseat en stel je de scherpe vragen. Samen met mijn geheime wapen. En ik daag je uit om jezelf een life changing belofte doen in de VideoBiechtBox.

En dit is slechts een deel van het programma 🙂

#BraveNewmediaWorld wordt een keerpunt. Een kans die je pakt als je er klaar mee bent om kansen te laten schieten.

Een kans to show up for yourself als je klaar bent met klein en voorzichtig. Ready & hungry voor meer. Meer jezelf. Meer vuur. Meer impact. Meer jij.

Hier bestel je je kaartje voor #BraveNewMediaWorld

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *