MN GEHEIME WAPEN (DON’T JUDGE ME!)

Hoe komt het dat sommige mensen, wanneer het zwaar en uitdagend wordt, stoppen en niet verder kunnen.

Terwijl anderen juist de kracht vinden en dwars door de uitdagingen blijven doen en creëren?

Ik ben iemand die bij de laatste groep hoort.

Dat komt door mn geheime wapen. Iets dat iedereen heeft maar waar niet veel mensen gebruik van maken.

Ik ben er schaamteloos in. En nu ik net een kindje heb gekregen, is het voor mij belangrijker dan ooit.

Misschien ben je het niet met me eens. Maar voor mij is het de life saver die maakt dat ik de moeder kan zijn die ik wil zijn en tegelijkertijd kan blijven ondernemen.

Kan en durf jij het? In mn korte vlog laat ik je zien hoe ik het doe.

.
Maak jij gebruik van het geheime wapen? Waarom wel of niet? Vertel het me hieronder in de comments.

xZarayda

ps: Een dagelijks kijkje achter m’n schermen krijg je via Instagram en mijn Insta Stories. Check die hier

pps: Na de geboorte van m’n dochter ging ik voor het eerst weer ‘ns naar buiten. Gebeurde er dit

ppps: Ook meer met video & vloggen doen zodat meer mensen jou, je ideeën en je mooie werk leren kennen? Ik maakte een prachtige, gratis online training voor je. Download em helemaal gratis hier

Join Zarayda's inner circle!

8 comments


 1. Marleen

  Supertof dat je dit deelt! Ik heb erg geworsteld hiermee toen mijn zoontje er net was. ik wilde alles zelf doen idd, en daardoor kwam ik in de problemen, ik raakte oververmoeid en was compleet overweldigd waardoor ik minder kon genieten van die mooie ervaring. Niet bang zijn om om hulp te vragen, we hoeven het niet allemaal alleen te doen!

 2. Wiebke www.babyparentsupport.com

  Hi Zarayda, super fijn en belangrijk deze vlog! HEEL ERG BEDANKT! Ik werk al sinds meerdere jaren als postnatal carer, maar veel van mijn klanten hadden het gevoel , dat zij niet konden vertellen , dat zij hulp inhuurden uit angst voor negatief feedback. (Dat er ook inderdaad vaak kam). Terwijl zij en hun directe omgeving heel snel merkten hoe waardevol mijn hulp was. Ik ben dus heel blij voor alle moeder to be (en hun baby’s en hun partners) dat het nu eindelijk meer geaccpteerd word, dat je juist een’goede’moeder bent, als je om hulp vraagt!

 3. Brigitteannita

  Je hebt helemaal gelijk! Waarom zou je jezelf kapot maken terwijl je met hulp wat meer energie overhoud om heerlijk positief met je kindje door te brengen

 4. Marleen

  Mooie video.. mijn dochtertje is 4 weken oud, en heb zelf de griep en een peuter van 3. Denk dat het tijd word hulp te gaan vragen! Dus eye opener. Thanks! Geniet van je mooie meisje, fijn dat je het zo goed geregeld hebt!

 5. Carolijn

  Wat heerlijk om je zo met je dochter te zien. Liefde in de puurste zin. Wat goed dat je open bent over goed voor jezelf zorgen en inderdaad hulp inschakelen waar het kan.

  Mijn geheime wapen zijn zeker toen de kinderen klein waren onze ouders geweest. Zij maakten en nu soms nog mogelijk dat wij beiden het werk en sociale leven kunnen leven wat we zo graag doen.

 6. Julia

  Lieve Zarayda, dank je wel voor je mooie vlog. Het kan bijna geen toeval zijn dat ik hem vanochtend zie. Eergisteren ben ik met een scary #durftevragen crowdfundingproject begonnen. (als je nieuwsgierig bent waarvoor: https://nl.dreamordonate.com/dromen/biodanza-leren-doorgeven/) En dit is een heel heftige oefening voor mij in ontvangen nu de eerste donaties binnenstromen. De stemmetjes in mijn hoofd met allerlei oordelen over mezelf maken overuren. En toch durf ik nu hulp te vragen nadat ik tot nu toe altijd alles zelf heb willen oplossen… deze droom is zo groot, zo sterk…
  Mooie Zarayda, geniet lekker verder van je mooie kindje en het leven. Warme knuffel, Julia

 7. Elise

  Mooie video!
  Ja, ‘it takes a village to raise a child’.
  Als je hulp durft te vragen en ontvangen is iedereen daarmee geholpen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *