ZWANGER OP DE VOORKANT VAN DE VIVAMAMA

De laatste tijd word ik best veel herkend door mn vlog.

Gisteren nog in een lunchtentje hier in Amsterdam en een dag daarvoor in een winkel.

Als ex-BNN’er ben ik het natuurlijk gewend. Maar als vlogger voelt het spannender en kwetsbaarder.

In mn vlogs zie je mij. Mijn leven. Mijn business. Dingen die goed gaan. Dingen waar ik mee worstel. De scheidslijn tussen wat prive en zakelijk is, vervaagt.

Als maker voelt dat heerlijk. De eerlijkheid, het ongedwongene.

Als ondernemer vind ik het spannender. Waar ligt de grens? Hoe ga ik om met privedingen van mezelf, mijn kleine straks en mensen in mn omgeving?

In de vlog deze week neem ik je mee naar een businesstraining die mn leven veranderde. Ga je met mij en mn familie op pad om mn mama’s verjaardag te vieren.

En ben je behind the scenes bij de fotoshoot waar ik hoogzwanger, samen met mn partner op de cover van de VivaMama sta.

De beelden van de shoot zijn heerlijk. En tegelijkertijd spannend. Want achter de glamour van de shoot zit prive een ook wel turbulente tijd.

Mn partner en ik proberen in de korte tijd dat we een relatie hebben, de overgang te maken naar ouders zijn met een gezin. Dat is niet altijd even makkelijk. We zijn ongelofelijk blij met ons kleintje op komst. En op sommige stukken gaat het easy. Maar op andere stukken zijn er uitdagingen. En lopen we pijnlijk hard tegen onszelf aan.

In het artikel in VivaMama (vanaf deze week in de winkels) vertel ik er al iets over. Maar ik zou er nog veel meer over de diepte in willen gaan.

Ga ik ook doen. Nu nog niet. Maar wel binnenkort. Waarom?

Creatief zijn en ondernemen staat niet los van het leven. Het gebeurt middenin je leven. En dat is niet altijd even makkelijk te navigeren.

Je kent me, ik haat Facebook maskers van ‘moeiteloos succes.’ Ik ga je geen fake plaatje voorschotelen. Wat ik te geven heb, is mn eerlijkheid.

Voor dat laatste ben ik, achter de schermen, bezig met iets heel tofs. Een plek waar we samenkomen en juist dat met elkaar kunnen beleven.

Want we zijn niet alleen. Jij bent niet alleen. Ik ben niet alleen in wat ik meemaak. En alleen als we eerlijk zijn, kunnen we elkaar en onszelf verder helpen.

Binnenkort meer daarover! Het wordt heel bijzonder. En voor nu, geniet van de vlog hieronder!

 

Herken je je in wat ik hierboven vertel? Vertel het me in de comments.
Leuk om van je te horen!

Join Zarayda's inner circle!

1 comments


  1. Anita

    Hai Zarayda,
    Ja zeker herken ik wat je verteld! En super fijn dat jij dit nu al weet. Ik pas NA het krijgen van mijn kinderen heb ik geleerd ECHT present te zijn. Zij verdienen dat. Nu vele jaren later geef ik mezelf ook steeds meer wat ik verdien. Zo weinig vrouwen gunnen zichzelf dit of zijn er uberhaupt bewust van. Dat ze veelal in hun hoofd leven en daarmee dus NIET in verbinding staan met zichzelf en hun kinderen. Vaak voel je dit dubbel en dwars na een bevalling. Daarom heb ik daar mijn werk van gemaakt:)
    Keep on going and enjoy your friends and family. And… have a blast becoming a mom!
    gr Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *