IN 3 STAPPEN MEER INKOMEN & IMPACT IN JE BUSINESS DOOR VIDEO

Als zzp’er, feelancer of ondernemer heb je er weleens over nagedacht of zelfs gevoeld dat je er eigenlijk niet langer omheen kan met je bedrijf.
Video.
Je ziet ondernemers die je bewondert toffe dingen doen met video. Zichzelf zichtbaar maken. Meer klanten en opdrachten aantrekken en bekender worden in hun branche. En eigenlijk wil je dat ook.
Alleen je hebt geen idee waar te beginnen. Je twijfelt of video wel geschikt is voor wat jij doet. Hebt niet zo helder wat je zou moeten laten zien. Wel of niet zou moeten zeggen. Je weet niet hoe je met video je bedrijf kan laten groeien.
Dit is waar ik je mee help.

Meld je aan voor de gratis training op wo 15 feb 11:00 – 12:30
https://attendee.gotowebinar.com/regist…/1301445013920811523

Video is de krachtigste focus die je kan inzetten om je creativiteit en business te laten groeien.
80% meer kans op verkoop als je video inzet
96% zegt dat video belangrijk is om een koopkeuze te kunnen maken
je bent 53% beter vindbaar op Google als je video op je website inzet
1 minuut video staat qua impact gelijk aan 1,8 miljoen geschreven woorden
Nu al is 69% van alles op internet video en in 2020 zal dit 80% zijn

Met andere woorden, je kan niet om video heen. En elke ondernemer kan met video zijn of haar business explosief laten groeien. Maar jij hebt 2 vragen:
1. Hoe ga jij video inzetten voor jouw werk?
2. En hoe zorg je dat jouw video’s ergens op slaan?
Hoe zorg je dat je trots bent met op video’s? Dat je jezelf herkent, wanneer je ze terugkijkt. Dat je niet baalt van het eindresultaat maar dat je blij bent en je video’s graag deelt. En dat veel meer mensen jouw video’s gaan kijken en delen?

Precies hierin heb ik een stap-voor-stappenplan voor je
Meld je aan voor de gratis training op wo 15 feb 11:00 – 12:30
https://attendee.gotowebinar.com/regist…/1301445013920811523

Waarom ik je wil helpen?
Ik ben Zarayda Groenhart, presentator (MTV,BNN,WieIsDeMol) en media ondernemer (theWhyGirl.com). Ik weet wat het is om zichtbaar te zijn (de fijne dingen en de uitdagingen) en ik kan je precies vertellen wat de do’s en don’ts zijn om jezelf te zijn, je mooie werk te laten zien en er plezier in te krijgen.

‘Zarayda heeft mij geleerd dat ik het proces van video’s maken leuk moet gaan vinden. Ik denk niet eens meer aan de reacties of andere dingen waar je onzeker over kan zijn. Ik maak mijn video’s uit liefde en met heel veel plezier!

En met mooie resultaten. Een video die op oudejaarsavond op Facebook online ging is ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Elke keer dat ik een live video met Facebook Live maak, zie ik de omzet stijgen.’
Elma Maaskant – oprichter Creative Cosmetics

‘Zarayda Groenhart inspireert me enorm. Door haar enthousiasme, drive en professionaliteit krijg je echt zin om het maximale uit jezelf te halen. Ik weet nu precies hoe ik topvideo’s moet maken. Niet alleen de techniek maar juist ook de inhoud.’
Simone Levie – topondernemer

Wat plezier krijgen in zichtbaar worden met video je brengt?
Een enorme groei van je business. Een groter podium. Meer bekendheid, kansen en meer klanten. En vanuit daar veel meer financiële vrijheid.
Je gaat meer impact maken. Een groter verschil dat je maakt.

Elke ondernemer kan impact maken met video. En ik ben de ideale videobusiness coach voor ondernemers die hun bedrijf zijn begonnen vanuit een grote droom. Een bepaald ideaal. Ondernemers die bescheiden zijn maar wel heel groot durven dromen. Die doen. En die voelen dat ze veel te bieden hebben. Die er klaar zijn voor om dat grotere podium te pakken. Ook al is dat soms met knikkende knieën. Je drive is groter dan je angst.

Wo 15 feb van 11:00 – 12:30 geef ik een gratis online training waarin ik je leer:
• Wat de grootste fout is die ondernemers maken met video en hoe jij die voorkomt
• Dat je alle apparatuur om topvideo’s te maken al in huis hebt (echt waar!) en hoe je vandaag nog met video begint
• Hoe je weet wat met voor soort video’s je vandaag je business nog laat groeien
• De beste videovorm als je niet met je hoofd in beeld wil komen

Meld je aan voor de gratis webinar op wo 15 feb 11:00 – 12:30 https://attendee.gotowebinar.com/regist…/1301445013920811523

Deze training wordt awesome, superwaardevol en er is maar beperkte plek. Dus schrijf je snel in voor de training van woensdag om 11:00 en zorg dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent om erin te kunnen.

https://attendee.gotowebinar.com/regist…/1301445013920811523

Na de training kan je meteen aan de slag!
Zie ik je 15 februari?

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *