WAAROM PERFECTE VIDEO’S SLECHT ZIJN VOOR JE BUSINESS

Er ging een golf van schok door de zaal. Ik voelde het kippenvel op mijn armen. Een soort dof gebonk in mijn hoofd. En iets van irritatie. En toch wist ik dat Tony Robbins gelijk had.

‘Perfectionisme is niet de hoogst haalbare standaard. Het is eerder de meest lage lat die je voor jezelf kan hebben. Perfect willen zijn is een manier om te verschuilen. Om niet gezien te worden. Want het is niet haalbaar. En daarom dus een makkelijke reden om maar niet te beginnen. Perfectionisme is niets anders dan angst.’

Stel je de scene voor. Het is december 2016 en ik ben in Miami, bij het 6-daagse live event van de beste coach ter wereld, Tony Robbins. 3000 mensen in de zaal. En ineens snap ik hoe mijn perfectionisme me tegenhoudt.

Herken je het? Dat je in je creativiteit en je business soms geremd wordt door een perfect plaatje dat je nastreeft?

Dat je perfectionisme (en de strengheid die daar automatisch bij hoort) je tegenhoudt om meer te gaan doen van wat je leuk lijkt? Dingen die je eigenlijk graag wil doen. Avonturen waarvan je weet dat ze spannend maar supergoed voor je zijn. Opwindende keuzes die je verder brengen en die je maar niet maakt?

‘Ik ben net begonnen dus ik doe nog geen video.’
‘Ik ga pas video inzetten als ik precies weet wat ik wil vertellen.’
‘Wanneer ik die 5 kilo ben afgevallen, begin ik met video.’
‘Video’s maken lijkt me leuk maar wie zit er in godsnaam op mij te wachten.’
‘Pas als ik precies weet hoe ik video strategisch in kan zetten, ga ik me erin verdiepen.

Heel veel ondernemers zijn perfectionistisch als het gaat om video. Voelen dat video de manier is om meer bereik, meer impact en meer vertrouwen te creëren, maar laten zich verlammen door een hele hoge (en dus stiekem lage) lat. Blijven maar wachten ‘op het juiste moment.’

Vandaag is het juiste moment.

In m’n nieuwe video geef ik je 3 redenen waarom perfecte video’s NIET werken voor je business.

En welke 3 imperfecties jouw video’s juist onweerstaanbaar maken voor je kijkers.

En als je wil dat ik persoonlijk met je meedenk over hoe je vandaag nog begint met video en welke video’s jij kan maken om je business te laten groeien, schrijf je dan in voor de Gratis Online Training van woensdag 15 feb van 11:00 tot 12:30 waarin ik live met je meedenk over jou, je video(plannen) en je business(idee).

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *