MEER FUN, FINANCIëLE GROEI EN PLEZIER IN 2017 BEGINT MET DEZE KEUZE

Hoe was je jaarwisseling? Heb je genoten met vrienden en familie? Of ben je juist in alle rust en misschien zelfs wel in stilte het nieuwe jaar ingegaan?

Ik een beetje van beide. Gefeest, gegeten en gedronken. Gedanst. En toen, in alle rust (op het hoogtepunt van het feest) me teruggetrokken om even alleen te zijn met mezelf en het nieuwe jaar.

Ik doe niet aan goede voornemens. Geloof ik niet in. Wat ik wel doe is dat ik op de eerste dag van het jaar 1 belangrijke keuze maak. Deze keuze levert me de meeste creativiteit, productiviteit en plezier op. In mijn business en leven.

Verderop laat ik je dat 2-minuten-alternatief voor goede voornemens zien zodat jij er ook mee aan de gang kan. Het gaat je heel veel opleveren.

Want voor mij was 2016 was een heel bijzonder, creatief en explosief jaar met veel avonturen:

1. Ik deed mee aan het reisprogramma De Wereld Rond in 6 Stappevoor Net5 met de onnavolgbare Elle Bandita (remember her van Expeditie Robinson)

wereld-rond-in-6-stappen

2. Heb een boek geschreven. Een heerlijk romantisch verhaal over de liefde. Passieproject 🙂

img_3021

3. Heb een 10 minuten documentaire gemaakt bij dat boek. De docu check je hier

1e-versie-00_02_11_17-still001

4. Heb heel veel ondernemers met m’n VideoBusinessSchool geholpen om plezier te krijgen in het maken van video’s die hun business lieten groeien

img_2848

5. Ben met geweldige ondernemers die ik leerde kennen via m’n online media academie onze videostudio ingedoken en ze geïnterviewd over hun mooie werk

img_4078

6. Reisde in mijn eentje af naar Miami voor het 6-daags event van de beste coach ter wereld: Tony Robbins (die van de Netflix documentaire)

img_4076

Al deze avonturen zijn het rechtstreekse resultaat van die ene keuze die ik op de eerste dag van een nieuw jaar maak.

Mijn plan is om in 2017 nog veel meer mooie avonturen te beleven. En ik wil dat jij je ook meer gaat doen van wat je leuk vindt. Meer vrijheid gaat voelen. Meer plezier. Maar ook meer verdienen, minder zorgen en meer mogelijkheden.

Ik was vorige week in Cuba. Het jaar begonnen met een tripje met 2 vriendinnen. In die prachtige stad Havana heb ik een kort videootje voor je opgenomen over die keuze en wat jij ermee kan.

Check de video hieronder door op de foto te klikken. Kijken kost je letterlijk 3 minuten en levert je een 2017 aan avontuur op.

marret-zarayda-in-cuba

 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *