HOE ELMA HONDERDEN EURO’S MEER PER DAG VERDIENT MET HAAR GRATIS ONLINE VIDEO

Ze voelde aan alles dat video een gamechanger zou zijn voor haar business.
Maar er was een probleem… ze had er een hekel aan.

Dat ongemakkelijke gevoel om ‘op commando’ je verhaal te moeten doen.
Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Hoe onthou je je teksten? Willen mensen ook naar je kijken als je niet een 23-jarige beauty-blogger met een modellenlook bent? En hoe ga je om met mensen die iets van jou en je video’s vinden?

Herken je die angsten? Die belemmerende stemmetjes die je remmen in het zichtbaarder worden.

‘Ik ga je in VideoBusinessSchool helpen verliefd te worden op video,’ beloofde ik haar. Ik leer je alles over hoe het werkt. Maar veel belangrijker nog, ik leer je hoe je helemaal jezelf kan zijn en er plezier in hebt. We gaan ervoor dat het plezier van het scherm afspat.

Want (en dit is het geheim) dit is de manier om impact te hebben met video.
Je moet er plezier in krijgen. Alleen als je de fun erin vindt, kan je meer mensen bereiken en verliefd te laten worden op je werk.

Met plezier laat je fans, volgers en klanten kiezen voor je. Kan je meer geven en een groter verschil maken. Kan je (veel) meer geld gaan verdienen.

Fast forward een paar maanden later:

Elma is de koningin van Facebook Live video. Heeft 79.000 (!) mensen die haar volgen op haar Creative Cosmetics Facebookpagina. Niet gek voor iemand die eerder dit jaar nog niets had met Facebook.

Nu connect ze daar via video met haar publiek en heeft ze er ongelofelijk veel plezier in. Ze ziet de omzet met letterlijk honderden euro’s omhoog schieten na elke Facebook Live uitzending.

Elma werd zichtbaarder. Op een manier die helemaal bij haar past. En dat bleef niet onopgemerkt. Ze werd gevraagd voor een RTL programma om samen te werken en te vertellen over haar cosmetica lijn Creative Cosmetics. Wordt benaderd door BN’ers om samen te werken. En opent nu verkooppunten bij salons in België, Frankrijk en Duitsland.

Het meest bijzondere is dat Elma zichzelf een jaar geleden niet eens zag als ondernemer. Ze had tot een jaar geleden geen enkele online ervaring , werkt niet met een business plan en had nog helemaal niet zoveel ervaring op marketing gebied.

Wat maakt dat Elma zo’n enorme groei doormaakt? En wat kan jij van haar inspirerende verhaal leren?

Elma maakte een jaar geleden een belangrijke keuze. Ze voelde dat video de kans was voor haar en haar bedrijf. En in plaats van zich neer te leggen bij haar angst voor het onbekende, ging ze op onderzoek uit.

Ik ging bij Elma langs om een kijkje te nemen in haar geweldige Creative Cosmetics hoofdkwartier. Ik heb er een leuke vlog van gemaakt die je hieronder terug kan zien.

Lef, nieuwsgierigheid en de bereidwilligheid om de vraag te stellen: hoe kan video voor mij, mijn creativiteit en mijn bedrijf(sdroom) werken. Het maakt een wereld van verschil.

Wat zou video en plezier daarin krijgen kunnen betekenen voor jou?

Ik denk er graag met je over mee. Volgende week maandag 19 december om 09:00 krijg je een mail van mij waarin ik je vertel hoe we dat samen kunnen doen.

Het wordt een supercool iets dus zorg dat je je mailbox goed in de gaten houd. Check je inbox en voor de zekerheid ook je spambox want dit wil je niet missen.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *