IK BLEEF DEZE DROOM UITSTELLEN. TOT IK MEZELF DEZE VRAAG STELDE

Ik liep al een tijdje met het idee in mijn hoofd rond. En elke keer kwam ik met redenen om ermee te wachten:

Ik moet eerst beter weten wat ik precies ga vertellen in de vlog. Ik moet een team aanstellen, mensen met wie ik de perfecte vlog kan aanleveren. Een vlog is alleen interessant als het een dagelijkse vlog of een wekelijkse vlog is die op een vast moment op Youtube verschijnt.

Allemaal ideeën over hoe het zou moeten zijn. Ideeën over hoe anderen het doen en ik het om die reden dus ook zou moeten doen. Je kent dit. Vluchtgedrag.

Tot ik mezelf die belangrijke vraag stelde. Waar ben je eigenlijk bang voor?

Al jarenlang maak ik video’s. Een online talkshow. Online cursussen en trainingen. Ik help creatieven en ondernemers om video’s te maken waarin ze helemaal zichzelf zijn en daarmee impact maken met m’n VideoBusinessSchool. Ik stuur mijn moeder bijna elke dag een filmpje via Whatsapp om te zeggen dat ik van haar hou. Mijn 1 op 1 coach-klanten persoonlijke video’s met ideeën voor hun business.

Video is zeg maar echt mijn ding.

En nu deed ik ineens krampachtig over een vlog? Dieper graven. Het heeft te maken met toestemming.

Mag ik van mezelf video’s maken die niet alleen maar gaan over het delen van kennis? Video’s waarin ik niet alleen maar bezig ben om de ander in de spotlight te zetten? Video’s die vooral gaan over de fun die ik beleef. In business en leven.

Ken je dat? Dat je soms vergeet dat je ook gewoon dingen voor de fun mag doen? Naast al het harde werken, het bouwen van je business, alle hulp en ondersteuning die je aan anderen geeft en alle grootse plannen die je hebt.

Gewoon fun!

Het inzicht dat het vooral ook over fun mag gaan, schudde me wakker. Daarin wil ik niet alleen mezelf maar vooral ook jou permissie geven.

Het. Mag. Gewoon. Leuk. Zijn.

Het einde van het jaar komt eraan en ik kijk terug op een jaar van mooie successen. Hard werken. Mezelf nog beter leren kennen als mens, vrouw en ondernemer.

De hele maand december neem ik vrij. Ik ga naar Tony Robbins Date With Destiny in Amerika. Tijd voor mezelf. Tijd om te reflecteren. Tijd om los te laten wat er losgelaten mag worden en om nog meer te genieten.

En als je wil, neem ik je mee. Om je te inspireren en je er vooral aan te herinneren dat business (& life) is supposed to be fun.

Check hier de behind the scenes van onze WhyGirl talkshow opnamedag laatst. Dit is hoe het eraan toe gaat bij ons op de opnameset. Vooral heel veel plezier wordt er gemaakt. Niet voor niets eindigen we in een slappe lach moment 🙂

En als je nog niet geabonneerd bent op mn Youtube kanaal, doe dat dan hier
Voor gratis tips, tools, de online talkshow en de vlog.

Waarom het nog meer leuk is om de vlog te volgen?

In 2017 zet ik een online televisiezender op. Een plek waar inspirerende creatieven en ondernemers zichzelf en hun mooie werk een heel groot podium kunnen geven.

Ik begin in 2017 met dit idee maar verder met lege handen. En ik ga alles vloggen. Alle leuks dat er op m’n pad komt om deze droom te verwezenlijken. Maar ook alle uitdagingen. Alle inzichten en leerlessen. En alle mooie avonturen.

Zin om het mee te beleven? 

xZarayda

 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *