ZO NAM IK MIJN EERSTE WERKNEMER AAN ZONDER GELD

Ik zat tegenover haar op het zonnige terras en keek haar recht in de ogen aan toen ik het zei:

‘Ik kan je nog niet betalen maar dit is wat ik je kan beloven. Ik zet alles op alles om je binnen twee maanden te betalen. En als je na een paar maanden besluit dat je iets anders wil doen, zet ik mijn netwerk in om je aan een nieuwe baan te helpen in de media.’

Ik vroeg aan haar om me te vertrouwen. En daarmee dwong ik mezelf om te kiezen voor vertrouwen. In mijn idee, in mijn bedrijf en in mezelf.

Mijn allereerste medewerker nam ik drie jaar geleden aan, zonder dat ik haar kon betalen. En meteen nadat ik dat deed, veranderde de energie in mijn bedrijf.

De belofte die ik aan haar deed, was een stok achter de deur. Een kans om mezelf en mijn beperkende gedachten over wat ik wel en niet kon als beginnend ondernemer, te overstijgen.

Door het aannemen van mijn eerste werknemer moest ik mezelf on te spot, opnieuw uitvinden. Ik moest van een hobbyist met een idee, transformeren in een ondernemer.

Dat lukte. Ik hield me aan mijn woord en kon haar heel snel betalen. En toen ze, bijna 2 jaar later wat anders wilde gaan, heb ik binnen mijn netwerk haar aangeprezen waar ik kon. Met liefde in mijn hart.

Laat jij je belemmeren door gedachten als:
Ik heb geen geld dus ik moet alles alleen doen in mijn business
Ik weet niet precies wat ik waard ben
Ik heb niets te geven dus ik kan niet vooruit
Ik durf geen geld te vragen voor het mooie werk wat ik doe

Als dit stiekem weleens voorbij komt, heb ik een prachtige gelegenheid voor je om samen met mij te werken aan deze belemmerende gedachten over jezelf, je creativiteit en je business.

Want of geld je belemmerende factor of juist enorme kansen voor je creëert, heb jij helemaal zelf in de hand. Als je maar anders durft te gaan kijken naar de kansen die er voor je liggen.

Renee en ik + Carina

Aanstaande donderdag 9 juni om 11:00 geef ik een GRATIS Vrouwen, Geld & Taboes Online Training over Ondernemerschap en de manier waarop je kijkt naar geld.

Ik wil je helpen onderzoeken:

  • Wat de grootste beperkende gedachte is die jij hebt over geld en hoe dit je tegenhoudt
  • Hoe jouw ideeën over geld je relaties beïnvloeden
  • Waarom de geldopvattingen die je onbewust van je ouders meekreeg, enorme invloed hebben op je business en je (liefdes)leven

Schrijf je daarom in voor de GRATIS Vrouwen, Geld & Taboes Online Masterclass op 9 juni om 11:00

Vanachter je laptop met een kopje thee in je handen op onderzoek uit. Je krijgt inzichten, praktische tips en tools waar je mee aan de slag kan + een kijkje achter de schermen in mijn eigen money proces als ondernemer.

De belofte: je wordt je bewust van de valkuilen in je money mindset en gaat heel anders kijken naar de kansen die er op DIT moment voor je liggen

Om erbij te zijn hoef je alleen maar te klikken op de link en je naam en email-adres achter te laten.

Schrijf je in via deze link voor de masterclass op donderdag 9 juni om 11:00

Let op! Deze gratis Masterclass wordt niet opgenomen en nagestuurd dus zorg dat je LIVE aanwezig bent.

En als je creatieve, ondernemende vrienden of vriendinnen hebt die hier iets aan kunnen hebben, stuur deze blogpost dan door.

Join Zarayda's inner circle!

1 comment


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *