VROUWEN, GELD & TABOES: OVER ONDERNEMEN, GELD & DE LIEFDE

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keiharde lessen geleerd over mezelf en geld.

Ik begon 3 jaar geleden als ondernemer en mijn bedrijf groeide sneller dan ik had kunnen bedenken. Doordat ik durfde te investeren in coaching en hulp, leerde ik hoe ik het bedrijf van mijn dromen op kon zetten. Hoe ik  geld kon verdienen met mijn passie en creativiteit. Verdien ik nu mijn oude jaarsalaris weleens in 1 maand.

Het is een taboe maar ik durf er eerlijk over te zijn. Meer geld verdienen is fijn.

Het geeft me de kans om nog veel meer waardevolle kennis aan jou weg te geven. Om goed voor mezelf en de mensen van wie ik hou te kunnen zorgen. En om me te omringen met andere topondernemers die me helpen om mijn business naar het volgende niveau te groeien.

Tegelijkertijd voel ik ook de uitdagingen.

Er zijn momenten dat ik me ‘schuldig’ voel over mijn succes. Of betrap ik mezelf op de gedachte: nou, misschien heb je gewoon geluk gehad. Ben ik bang dat ik niet de juiste keuzes maak met mijn geld. Of merk ik dat ik mijn succes kleiner maak en weglach om anderen niet voor het hoofd te stoten.

Het zijn leermomenten waarin ik mezelf betrap op mijn eigen beperkende gedachten over geld. Kansen om daarin te groeien en bewuster te worden.

Ik leerde er dit over: hoe financieel succesvol je op dit moment bent, heeft 1 op 1 te maken met jouw vermogen om jezelf op waarde te schatten.

Klinkt pijnlijk? I know maar ik zeg het opnieuw: hoeveel geld jij op dit moment verdient, heeft alles te maken met hoezeer jij DURFT je waarde te ontvangen.

Geld verdienen vraagt lef. De moed om boven je ‘beperkende ideeën’ uit te stijgen over wat je wel en niet waard bent. Over wat anderen je waard vinden. En over wat je bewust en onbewust meekreeg over geld.

Hoe zit het met jouw ‘stiekeme oordelen’ over geld? Of over mensen die goed geld verdienen?
Misschien vind je mensen die goed geld verdienen stiekem slechte mensen.
Ben je heimelijk jaloers op mensen die hun talenten moeiteloos omzetten in geld.
Durf je niet eerlijk aan jezelf toe te geven dat geld toch wel belangrijk voor je is
Of voel je je schuldig dat jij meer verdient dan sommige van de mensen waar je van houdt.

Voor je beperkende ideeën over geld hoef je je niet te schamen. Iedereen heeft ze. Maar over geld praten doen we haast niet. Vinden we moeilijk en ongemakkelijk. Het is een taboe onderwerp. Terwijl we juist als we eerlijk durven worden, we enorme inzichten op kunnen doen.

So let’s talk about it, baby!

Op woensdag 1 juni ga ik met 125 vrouwen en een mannenpanel van 5 moedige mannen in gesprek over Vrouwen, Geld & Taboes. Van 19:30 tot 22:00 ga ik als talkshowhost, samen met mijn tafeldame Nicole Offenberg.

1_juni_-_vrouwen__geld___taboes_event_zal_plaatsvinden_op_woensdag_1_juni_van_19-30_tot_22-00_u_in_rotterdam

Deze 2e editie van ons Vrouwen, Geld & Taboes event organiseer ik samen met Nationale Nederlanden in Rotterdam.

Samen met een aantal bekende en inspirerende mannen worden we eerlijk over ondernemen, geld verdienen en de rol van geld binnen je relatie. Je gaat ontdekken:

  • Wat de grootste beperkende gedachte is die jij hebt over geld en hoe dit je tegenhoudt
  • Hoe jouw ideeën over geld je liefdesrelaties beïnvloeden
  • Waarom de geldopvattingen die je onbewust van je ouders meekreeg, enorme invloed hebben op je business en je (liefdes)leven.

Onder andere Vara presentator Jelte Sondij, ondernemer Arjan Vergeer, gedragsbioloog Patrick van Veen en presentator Sebastiaan Labrie zijn die avond onderdeel van het mannenpanel. En het wordt een avond vol eyeopeners! Een avond van onschatbare waarde. Je loopt die avond de deur uit met een hele nieuwe mindset als het gaat om ondernemen, succes en geld. Oh, en je snapt nog veel beter wat ‘de man’ vindt en voelt als het gaat om geld, liefde en relaties 🙂

Inmiddels zijn alle plaatsen voor Vrouwen, Geld & Taboes vergeven. Binnen 30 minuten waren we ‘uitverkocht.’ Maar ook als je te laat was met aanmelden en het je niet lukte om een kaartje te bemachtigen, heb ik goed nieuws voor je:

De belangrijkste lessen van het event deel ik met je tijdens een de GRATIS Vrouwen, Geld & Taboes Online Masterclass. Lekker vanuit je luie stoel, vanachter je laptop krijg je de tips en tools en inzichten over hoe creëren van een nieuwe kijk op creativiteit, ondernemen en geld.

Wat je moet doen? Klik op de link en laat je naam en emailadres achter. Thats all om je aan te melden

Schrijf je via deze link in voor de GRATIS Vrouwen, Geld & Taboes Online Masterclass op 9 juni om 11:00  

xZarayda

ps: als je creatieve, ondernemende vrouwen kent, voor wie deze gratis online training als geroepen komt, stuur hen deze blog dan door! Hoe meer mensen er hun voordeel mee doen, hoe mooier!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *