VROUWEN, GELD & TABOES

Mensen die geld belangrijk vinden, zijn oppervlakkig.’Dit is een van de stellingen die we a.s donderdag 24 september bespreken tijdens ons live event Vrouwen, Geld & Taboes in Rotterdam.Tijdens het talkshow event dat ik samen met superondernemer Nicole Offenberg presenteer, worden we samen met een aantal bijzondere gasten en hopelijk met jou in het publiek bloed-eerlijk over de vooroordelen en de gevoelens die we hebben over geld.Hoeveel we vinden en voelen bij dit onderwerp, werd me een aantal weken geleden duidelijk. In theWhyGirl talkshow was ondernemer Simone te gast.

In 2013 hielp Simone zichzelf uit de schulden. Hoogzwanger begon ze een nieuw bedrijf en ging ze van schulden naar € 400.000,-  omzet in 10 maanden tijd.

Naar aanleiding van Simone’s verhaal, kwam er veel los op theWhyGirl. Het gratis WhyGirl werkboek over Money Mindset werd honderden keren gedownload en er werden openhartige verhalen gedeeld.

{a1160ar12306}

Zo kreeg ik een prachtig eerlijk mailtje van een WhyGirl kijker:

‘Ik dacht altijd dat vrouwen die geld belangrijk vinden, oppervlakkig en materialistisch waren. Zelf kende ik geld alleen maar als materialistische uitspatting. De welvarende mensen die ik ken, zijn opscheppers, egotrippers. Zij gebruiken hun geld op een manier om zich beter en belangrijker voor te doen dan een ander. 

Het gesprek tussen Simone en jou, was een eye opener. Geld is energie, zei Simone. En jij zei dat geld durven ontvangen voor je werk of talent, gaat over het durven incasseren van je waarde. Dat kwam binnen! Ik weet nu dat ik met mezelf aan de slag moet op dit gebied. Dankjewel.’

Als het gaat om geld, hebben we veel onuitgesproken ideeën en overtuigingen.

Sommige van die belemmerende stemmetjes in ons systeem, blokkeren ons. Houden ons tegen om het verschil te maken, waarvan we in ons hart voelen dat we het zouden willen maken.

Echt eerlijk worden over geld is voor de meeste mensen een taboe. Deze donderdag 24 september, worden we eerlijk.

Vrouwen Geld Taboes in AD

Tijdens de gratis live talkshow gaan Nicole en ik onder andere in gesprek met:

Simone Levie: die ons vertelt hoe ze zichzelf uit de schulden naar bijna een half miljoen euro omzet hielp en wat daar mentaal, emotioneel en spiritueel voor nodig was

Soundos el Ahmadi: is een comedian, presentatrice en creatieve duizendpoot. Zij vertelt je hoe je jouw creativiteit en je zakelijkheid moeiteloos naast elkaar kan laten bestaan. Zodat je ook echt kan gaan leven van je passie.

Kirsten van den Hul: is ondernemer, vrouwenvertegenwoordiger van de VN en de winnares van de prestigieuze Joke Smit prijs. Zij vertelt openhartig waarom het soms van levensbelang is (!) om financieel onafhankelijk te zijn.

Behalve deze geweldige gasten is er live muziek, staat er een hapje en een drankje voor je klaar en is er de kans om tijdens en na de talkshow heerlijk gezellig met elkaar in gesprek te gaan. Allemaal helemaal gratis!

Er zijn nog maar een paar vrijkaartjes voor morgen. Dus als je aan alles voelt, hier moet ik bij zijn, meld je dan nu meteen aan! Zorg dat je op tijd bent want we zitten bijna vol.

Aanmelden doe je door op de onderstaande link te klikken:

Meld je gratis aan voor de Vrouwen, Geld & Taboes talkshow!

Zie ik je donderdag?

xZarayda

ps: als je iemand kent die, net als jij, heel veel kan hebben aan het gratis event, stuur deze blog dan door!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *