MET 1 RADICALE KEUZE 10X ZO PRODUCTIEF & EFFECTIEF

Wat als ik zo effectief leer werken dat ik alle ideeën, dromen & doelen die in mijn hoofd rond razen, moeiteloos kan gaan creëren?

Het afgelopen jaar ben ik geplaagd door deze vraag. Zoals je misschien wel weet, ben ik een creatief raashoofd en dat levert me regelmatig behalve veel goede ideeën vaak ook de nodige frustratie op in mijn bedrijf.

Tot twee maanden geleden was ik redelijk wanhopig op zoek naar een ‘oplossing’.

Las ik eindeloos artikelen over time-management. Of steeds maar weer dat ene hoofdstuk in the 4Hour Workweek over hoe je in 48 uur 80% van je werkzaamheden delete in het boek van superondernemer Tim Ferriss.

Maar het lukte me maar niet. Zoals sommige mensen zooi verzamelen in hun huis ben ik een Takenverzamelaar. Opgevoed met een hardnekkige niet-lullen-maar-poetsen- mentaliteit lukt het me niet om mijn to-do lijstjes achteloos naast me neer te gooien.

Bijna had ik de hoop opgegeven om ooit uit die jungle van to-do takenlijsten te komen. Ik verklaarde mezelf verdwaald en wilde net stilletjes vrede sluiten met de overtuiging dat mijn gebrek aan structuur altijd een zwakke plek zou blijven in mijn ondernemerschap.

Tot ik het geheim van ondernemer Dolly Heuveling van Beek ontdekte.

Dolly is een supersuccesvolle business- & meditatiecoach en een van de meest relaxte, levensgenietende en creatieve mensen die ik ooit ontmoette.

Tegelijkertijd is ze superproductief. In 1 jaar creëerde Dolly 2 online trainingscursussen waar honderden mensen aan meededen, maakte ze 2 gratis challenges waar duizenden mensen zich voor inschreven.

Ging ze 3x naar New York om gecoached te worden door NY Times bestseller Gabrielle Bernstein en organiseerde ze een uitverkocht ondernemers evenement waar 150 ondernemers op af kwamen.

En toch kan ik Dolly spontaan uitnodigen op een dinsdagmiddag om te vragen of ze een kopje thee met me wil drinken. Thee wordt vaak wijn en soms zitten we uren te kletsen en te brainstormen zonder 1x op de klok te kijken.

IMG_8678

Hoe zorg je dat je zo productief en effectief mogelijk werkt zonder dat de spontaniteit eruit gaat? En zonder stress?

Van het ene op het andere moment moeiteloos 10x zo productief & effectief kunnen creëren heeft volgens Dolly alles te maken met 1 radicale keuze die ze een tijd geleden maakte.

In theWhyGirl talkshow vertelt Dolly jou welke keuze dat was en waarom dit voor jou het grote verschil kan betekenen. En ik kan je uit eigen ervaring vertellen hoe ontzettend powerful en belangrijk deze keuze voor je kan zijn.

En er is nog meer! In dit nieuwe seizoen van theWhyGirl Talkshow wil ik je niet alleen inspireren. Ik wil je ook aan het werk zetten 🙂

Daarom maak ik, speciaal voor jou, bij elke WhyGirl aflevering een gratis te downloaden WhyGirl Werkboek! Een gratis Masterclass oefening waarmee jij de inspiratie van Dolly’s verhaal met een simpele eerste stap gaat omzetten in actie.

Kijk hieronder eerst de eerste aflevering in seizoen 2 van theWhyGirl talkshow met Dolly Heuveling van Beek

En download daarna gratis het WhyGirl Werkboek door je hieronder gratis aan te melden. Je krijgt de masterclass meteen in je mailbox en kun jij die eerste belangrijke stap zetten om moeiteloos productiever en effectiever te gaan werken.{a1160ar12144}

xZarayda

p.s: Wil je meer weten over Dolly? Dolly organiseert van 1 – 10 september een online meditatie 10-daagse waar meer dan 7000 mensen aan meedoen? Ook nieuwsgierig om te ontdekken welk effect 5 minuten stilzitten heeft op je leven? Meld je dan hier gratis aan!

p.p.s: als je iemand kent die, net als jij, heel veel kan hebben aan de gratis Masterclasses, stuur deze blog of het filmpje dan door

Join Zarayda's inner circle!

11 comments


 1. Judith de Lange

  Lieve Dames,

  Wauw, wat een mooi en inspirerend filmpje!! Het Magische Universum werkt zo mooi mee aan je wensen, dat heb ik ook al een paar keer mogen ervaren. Toch blijf ik het spannend vinden om voor mijn Droom te gaan en mezelf te laten zien. Ik heb veel bewondering voor de manier waarop jullie dat doen!

  Liefs, Judith

 2. Danielle Pasma

  Jaaa, dit is weer een bevestiging dat ik het gewoon aan het Universum moet overlaten om bepaalde dingen (zoals geld…) te regelen en dan open moet staan voor de tekenen en erin springen. Niet uitstippelen van te voren hoe het allemaal moet en kan, of liever gezegd vaak niet kan, maar in vertrouwen je gutfeeling volgen en het gewoon gaan doen!

  Dank dames!
  Groet, Danielle

  • Dolly

   Hi Danielle,

   Jaa, mooi: vertrouwen op je gutfeeling.
   En ik houd ook enorm van actie in de taxi maar dat voelt zo moeiteloos als je doet waar je van houdt en in gelooft.

   Liefs,
   Dolly

 3. Saskia

  Hoi Zarayda en Dolly,

  Wat een inspirerend filmpje! Ik kan alleen de meditatie die Dolly schreef niet vinden. Wat ik uit het filmpje heb gehaald is het hernieuwde inzicht dat het universum mij alles geeft waar ik om vraag. Zoals ‘mijn investeringspotje is vol’. Ik heb dat vaak meegemaakt, maar zak af en toe in beperkende gedachten. Fijn om even opgefrist te worden!!

  Thanks girls!!

  Liefs Saskia

  • Dolly

   Superkrachtig om die wensen het universum in te brengen met liefdevolle intentie, Saskia!

   Fijn dat je die opfrisser hebt gekregen. De meditatie staat in het werkboek dat je kunt opvragen via de link. Als je ook begeleide meditatie wilt hebben met audio dan kun je je inschrijven voor de Meditatie Challenge: http://www.meditatiechallenge.nl

   Liefs,
   Dolly

 4. Evelyn

  Ik vind het tof om te horen over hoe Dolly haar dromen achterna gaat en leer hier ook echt van. Mijn missie moet bovenaan staan!

  Maar ook Dolly heeft vast haar administratie en andere taken op haar to-do-list staan die niet perse iets te maken hebben met haar missie, maar wel moeten gebeuren. En ik ben heel benieuwd hoe zij daar dan mee omgaat…

  Groetjes, Evelyn

  • Dolly

   Hi Evelyn,

   Wat fijn om te lezen dat je geinspireerd bent om je missie prioriteit te geven! Daar wordt de wereld mooier van.

   Goede opmerking over de to do’s. Ik heb ook zo’n lijst. De mijne noem ik ‘want to do lijst’ om mezelf eraan te herinneren dat alles een keuze is. Sommige dingen lijken te moeten maar er is altijd een reden dat je doet wat je doet. Als ik bijvoorbeeld naar de dokter moet, doe ik dat voor mijn gezondheid. Door daar op in te tunen blijf ik aangesloten op mijn verlangens en wensen.

   Voor mijn bedrijf heb ik zo snel het kon (zelfs iets eerder 😉 ) geinvesteerd in geweldige mensen die mij met hun expertises kunnen ondersteunen. Zo doe ik nu bijna alleen nog wat ik goed kan EN waar ik gepassioneerd over ben en dat komt mijn omgeving en klanten enorm ten goede.

   Ik hoop dat dit je helpt.

   Liefs,
   Dolly

  • Anita

   Is ook hoeveel (beperkende) gedachten je eraan wilt spenderen.
   Tanden poetsen moet ook gebeuren maar daar hoor je niemand over 😉

  • Evelyn

   Wauw, mooi! Want to do lijst, die ga ik ook invoeren 🙂

   Dank je wel voor je reactie Dolly!

 5. Monique Helfrich

  Wat een mooie vernieuwde setting! Dat kijkt heel prettig.
  Mooi om het verhaal van Dolly weer eens te horen; dat schudt me elke weer even goed wakker.

  • Dolly

   Goed om het je telkens weer te herinneren he Monique! Fijn dat dit filmpje jou weer even lekker wakker heeft geschud. 🙂

   Liefs,
   Dolly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *