MASTERCLASS DEEL 2: MEER FUN, VRIJHEID & FINANCIëLE ZORGELOOSHEID STAAT ONLINE

Ik ben in New York!

Samen met vriendinnen Simone Levie, Dolly Heuveling van Beek en Nicole Offenberg zijn we in de stad van de grootdromers om business & fun inspiratie op te doen voor het najaar.

DSC00073

Vanochtend stond ik op met een gek gevoel in mijn maag. Een gekke mix van superveel dankbaarheid en anderzijds ook van een soort gekke spanning.

Ik vind het zo ontzettend tof om hier te kunnen zijn, om lekker op terrasjes te kunnen zitten en te kunnen brainstormen met ondernemende vrouwen waar ik zoveel liefde en respect voor heb. Wat een avontuur!

DSC00106

Via theWhyGirl Facebook pagina kijk je de behind the scenes filmpjes (even scrollen!) die ik via Periscope (live streaming app via Twitter) maak van onze New York experience.

Tegelijkertijd heb ik ook last van wat ik noem, een raashoofd. Er gaan zoveel plannen, dromen en wensen door mijn hoofd. Dingen die ik wil doen, wil beleven en die ik wil geven.

Focus aanbrengen in al mijn wensen en dromen blijft voor mij een uitdaging. En soms word ik heel onrustig van alles wat ik wil beleven.

Herken je dat?

Gelukkig gaan we later in de week naar een 3 daagse ondernemersretraite, hier in Amerika. Plan van Dolly & Simone. De 3daagse heet: Amplify Your Intuition

In die 3daagse leren we van superspreker en ondernemer Gabby Bernstein hoe je nog beter kan luisteren naar je intuïtie in business & life.

Hoe je, in alle ruis van de kansen en mogelijkheden die je wil creëren voor jezelf, kan VOELEN welke stappen je kan zetten. En hoe je de dromen waar je het meest naar verlangt en waar je het allergelukkigst van wordt, kan verwezenlijken.

Want uiteindelijk is dat waar je het voor doet, toch? Ik denk dat de meeste van ons dromen van meer plezier, meer vrijheid en meer zorgeloosheid in ons werk & leven.

Met een van de ondernemers met wie ik hier in New York ben, Nicole Offenberg maakte ik speciaal voor jou een 5-delige reeks gratis masterclasses over die onderwerpen.

Deel 2 staat vanaf vandaag voor je online.

In deze 2e masterclass vertelt Nicole Offenberg heel eerlijk waarom ze niet tegen elke kans en elke klant ja zegt en hoe dit bijdraagt aan haar gevoel van vrijheid

En ik vertel je waarom ik soms nee zeg tegen hele lucratieve deals en waarom dit toch heel goed is voor mezelf en voor mijn onderneming.

Deze 2e gratis masterclass luister je hier.

https://soundcloud.com/thewhygirlnl/nicole-zarayda-over-ruimte-en-regels

Nicole & ik willen van je weten met welke tools jij aan de slag gaat. Welke ongeschreven regels je na vandaag los laat.

Laat ons in de comments onder deze post weten met welk inzicht uit de masterclass jij meer ruimte, fun en vrijheid voor jezelf creëert!

xZarayda

p.s: als je iemand kent die, net als jij, heel veel kan hebben aan de gratis Masterclasses, stuur dit artikel dan door.

p.p.s: als je nog geen WhyGirl VIP-member bent, wordt dan hieronder lid. Dat is gratis en ik hou je via WhyGirl Updates op de hoogte over de geweldige gratis cursussen en events die er dit najaar aankomen. Onze VIP’s horen alles als eerste dus schrijf je gratis in!

2015-06-08_2155

Join Zarayda's inner circle!

2 comments


 1. Danielle Pasma

  Hoi Dames,

  Meteen de tweede podcast achter de eerste aan geluisterd.
  Ruimte is voor mij enorm belangrijk! Ik ben super hooggevoelig, dus ook snel overprikkeld en ik heb veel ruimte (ook letterlijk in de natuur, op het strand of in het bos) nodig om te onladen en op te laden. Die ruimte pakken is een uitdaging voor mij. Daarom heb ik voor mijzelf besloten om echt met een dagschema te gaan werken, waardoor ik mijzelf min of meer dwing die O zo nodige ruimte te nemen. Iedere dag zit er een stuk in het schema waarop ik de natuur in ga. Ik moet nog weer opstarten na de vakantie en na een burn-out, maar ik heb High hopes.

  Verder had ik heel lang voor mijzelf de regel: Ik werk alleen.
  Daar begin ik zo langzamerhand van terug te komen. Mede ook door jullie samenwerking en nog van verschillende anderen, krijg ik nu eigenlijk best zin om projectmatig eens te gaan samenwerken met andere inspirerende ondernemers. Ik denk dat me dat kan uitdagen en aanvullen en me naar nieuwe paden kan leiden, waar ik anders misschien zelf nooit op was gekomen.

  Ik ben benieuwd!
  Liefs, Danielle

 2. meriam ching yong

  Hi
  Zit hier op mijn bank met mijn sportkleding aan . Dacht ik combineer leren en uitrusten maar met elkaar. En zette de 2de masterclass op.
  Leuk gesprek tussen jullie twee Zoraida.
  Zo leer ik het liefst twee warme stemmen die wat vertellen.

  Mijn brein dat nooit stil staat ging meteen aan het werk.
  wat me bij is gebleven is:
  focus
  kiezen wie je klanten zijn
  Soms ook kiezen voor je inkomen
  plezier hebben

  Ik ga m nog een keer luisteren want dat vind ik prettig.
  Bedankt voor de les ik vind dat je het echt top doet. Ik hoor de professionaliteit erin en warmte.
  Dat vind ik dan weer een pachtige combinatie.
  Mij heb je als fan en ik promoot je ook zo vaak ik kan.

  Succes met je bedrijf
  En nog een fijne dag

  gr Meriam Ching yong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *