DIT IS WAT MAGIC MIKE XXL, NEW YORK EN JOUW TOEKOMST MET ELKAAR TE MAKEN HEBBEN

Een reis naar New York voor een ondernemersavontuur, avondjes op het terras in Amsterdam met vriendinnen en voor de 3e keer (!!) naar de bios voor Magic Mike XXL (not kidding 🙂 )

11692785_10153402882625450_7317200965089086743_n

Mijn zomer is begonnen! En man, wat heb ik behoefte aan enerzijds een beetje rust in de tent en tegelijkertijd de ruimte om nieuwe plannen en projecten neer te gaan zetten.

Zoals je misschien wel weet, was het voor mij een pittig jaar van hoge hoogtes maar ook intense dieptepunten. Mijn bedrijf groeide als een gek en op creatief en zakelijk gebied maakte ik de mooiste dingen mee.

Maar privé was het heftig. Mijn vader bleek een jaar geleden ineens ziek te zijn en overleed niet lang na de diagnose.

Ik nam hem in huis en heb kunnen zorgen voor hem tot aan de laatste adem die hij uitblies. In die intens zware tijd leerde ik een belangrijke les die te cliché voor woorden is maar juist daarom zo pijnlijk waar.

Het leven is KORT.

En als je niet gaat doen waar je eigenlijk en heimelijk van droomt, verspil je je tijd hier op aarde.

Dit is een hard statement, I know..

Maar de dood van mijn lieve papa heeft me nog meer wakker geschud dan ik al dacht te zijn. En heeft me nog meer in contact gebracht met wat mijn missie voor mezelf, voor theWhyGirl en dus ook voor jou is.

Ik wil je deze zomer op sleeptouw nemen. En je ondersteunen om echt die stappen te maken die je dichterbij je droombedrijf en droomleven brengen.

Ik weet wat het is om je zekerheid los te laten en om in het diepe te springen. Om niet precies te weten wat er gaat gebeuren.

Om doodsangsten uit te staan en tegelijkertijd het bloed weer door je aderen te voelen stromen door het nieuwe avontuur. Om niet te luisteren naar ‘goedbedoelde adviezen’ maar ook gewoon te zeggen: F*&% it! Ik ga doen waar ik van droom.

Je weet inmiddels misschien wel dat ik 90% van al mijn kennis en mijn netwerk gratis weg. Behalve theWhyGirl talkshow, de podcast en theWhyGirl Business Tips maak ik regelmatig gratis masterclasses en gratis videocursussen voor je.

De komende maanden komen er veel gratis masterclasses aan.

Om dat zo effectief mogelijk te doen, heb ik jouw input nodig. Ik wil weten waar jij tegenaan loopt en waar je van droomt zodat ik je echt kan helpen.

Daarom heb ik een hele korte WhyGirl vragenlijst voor je. Kost je zo’n 7 minuten om em in te vullen.

Vertel me wat jij het liefste wil in theWhyGirl Summer Survey

Als je die tijd voor me wil vrijmaken, heb ik een hele leuke kans voor je. Samen met ondernemer Carmen van My Gift To The Planet geef ik namelijk 3 hele vette Limited Edition zilveren MGTTP kettingen weg twv € 89,-

IMG_20150422_201524

Carmen is een ondernemer en haar prachtige sieraden zijn handgemaakt met sterling zilver en leer. 10% van alles wat ze verdient gaat naar haar MGTTP Talent Foundation, waarmee ze jonge creatieve grootdromers helpt hun dromen waar te maken.

Superawesome! Carmen heeft grootse plannen en vertelt je daar meer over in dit filmpje

DSCF6178.jpglogo

This is the summer of giving. De zomer van geven wat je weg wil geven en ontvangen wat je nodig hebt. Dus zeg eerlijk..

Met welke gratis cursussen en masterclasses mag ik je de komende maanden kan ondersteunen? Vertel het me door de theWhyGirl Summer Survey in te vullen. Kost je dus maar 7 minuutjes van je kostbare tijd en kan je heel veel opleveren.

Hoe kan ik jou het beste ondersteunen? Vertel het me in onze Summer Survey

En hou de komende dagen onze Facebookpagina in de gaten om te zien of jij een van de prachtige MGTTP kettingen hebt gewonnen.

xZarayda

Enne..
Alvast experimenteren met mijn 3-delige gratis videocursus om meer impact & inkomen te creëren met je creativiteit?

Als WhyGirl VIP-member, krijg je ze helemaal gratis in je mailbox. Nice right?! Laat je naam en e-mailadres achter en word gratis lid!

 

2015-06-08_2155

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *