3300 AANMELDINGEN IN 13 DAGEN

3300 aanmeldingen in 13 dagen!

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik haar berichtje op Facebook las. Over de hele wereld beginnen ze hun dag met haar Nederlandstalige video’s.

In Namibie, Suriname en zelfs Tanzania doen mensen haar gratis OchtendRitueelChallenge en krijgen de enthousiaste deelnemers 10 dagen lang elke ochtend een videootje in hun mailbox waarin ze uitgedaagd om in 5 minuten de ochtendrituelen te creeeren.

Om  meer rust, productiviteit en gezondheid in je dag te brengen.

Ze krijgt mooie mails van mensen die zeggen dat ze hun leven verandert. Ze maakt het verschil voor mensen die ze niet kent en nog nooit heeft gesproken. Mensen die ze misschien wel nooit in levende lijve zal ontmoeten.

Een deel van deze groep wil met haar door. Staan te popelen om haar te betalen voor haar coaching en online meditatieprogramma.

Ze kiezen voor haar en voor wat zij hen te bieden heeft. Haar Droomklanten hebben haar ontdekt.

Ondernemer Dolly Heuveling van Beek maakte het afgelopen jaar 2 belangrijke keuzes:

  1. Ze ging staan voor waar ze in gelooft. En durft daarin haar kennis, expertise en liefde te delen
  2. Ze liet zichzelf niet langer tegenhouden door de belemmerende stemmetjes van het hoofd en besloot zichzelf te laten zien. Vanuit haar hart.

Dolly is een gedreven en gepassioneerde meditatie- en droomdoelcoach die de wereld een mooier plekje wil maken. Zij inspireert mij om groots te denken en laat zien dat je je niet tegen moet laten houden door (denkbeeldige) grenzen.

Jep, Dolly is het levende bewijs dat wij in vanuit ons kikkerlandje een enorm verschil kunnen maken.

Vorig jaar koos Dolly voor haar deelname aan theWhyGirl’s VideoBusinessSchool.

IMG_6885

De keuze maakte ze instinctief. Ze voelde wat onzekerheid, twijfelde aan haar technische skills en wist niet eens zeker of video wel haar medium was.

En toch koos ze voor het avontuur. Omdat ze voelde dat online video de manier is om de mensen te bereiken voor wie zij een verschil kan maken.

Over wat haar keuze te maken had met haar gut feeling en welke belemmerende stemmetjes er boven kwamen drijven vertelt Dolly openhartig in het filmpje hieronder:

Voor mij was het een waar feest om Dolly te kunnen ondersteunen in het werk dat ze doet. Om met haar mee te denken over manieren waarop ze online video kon inzetten.

Dolly stelde zich, zoals ze zelf mooi omschrijft, ten dienste van haar publiek. En als je dat durft, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Nu heb ik een vraag voor jou:

Hoe zorg je dat jouw fans, bezoekers en Droomklanten ontdekken dat jij bestaat? Hoe trek je de mensen aan die jij kan inspireren en helpen met jouw expertise of talent?

En hoe voorkom je de frustratie dat je je ziel en zaligheid in je diensten of producten stopt maar dat die energie maar niet terugkomt?

In een wereld van oneindig veel aanbod (aka het internet) is de kans is groot dat de mensen voor wie jij een verschil kan maken, jou helemaal nog niet kennen.

En is het dus aan ons als grootdromende, creatieve ondernemers om onszelf zichtbaar te maken aan de mensen die baat hebben bij onze creativiteit & expertise.

ONLINE-VIDEO-MARKETING-GARY-VAYNERCHUK

De vraag blijft: hoe val je op in een tsunami aan aanbod?

Het antwoord is online video.
Want wist je dat uit onderzoek blijkt dat in 2017 bijna 70% van alle internet traffic, online video zal zijn?

Video is ’t medium waarmee je de meeste impact en de sterkste connectie met je klanten kan gaan maken. Je ziet het bijvoorbeeld al op Facebook: video’s creëren een groter bereik en veel meer engagement.

Binnen nu en een aantal jaren zal video nog veel meer gaan toenemen in populariteit.En de manier om je nu en straks te onderscheiden is kwaliteit.

Beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, de kwaliteit van je format en de kwaliteit van je storytelling.

Ik wil je laten zien hoe jij, zelfs zonder budget, mooie en kwalitatieve video’s kan maken.

Hoe je ontdekt wat jouw unieke vertelstijl is en leert hoe je jezelf laat zien, volledig in lijn met wie je bent. Zodat je jouw Droomklanten de kans geeft om je echt te leren kennen.

11013215_794038537371007_1241019409679630860_n

Ready to build your stage & tell your story?!

Schrijf je dan gratis in als WhyGirl VIP Member en laat je wekelijks inspireren met nog meer tips, tools en een kijkje achter de schermen van mijn eigen bedrijf.

2015-06-08_2155

 

 

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

1 comments


  1. TheWhyGirl.com

    […] Aankomende week sta ik weer op het podium. Samen met Keuzecoach & Businessstrateeg Nicole Offenberg doe ik een interactieve workshop bij het Spirit Business Event van superondernemers Simone Levie & Dolly Heuveling van Beek. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *