AFKICKEN VAN GOEDKEURING & GOEDBEDOELDE ADVIEZEN

“You don’t need anybody’s permission to prove yourself, just prove yourself.” Amit Kalantri

Als jij een goedkeuringsjunkie bent, wordt deze aflevering van het begin van jouw rehab!

Een goedkeuringsjunkie = iemand die heel graag de bevestiging van de buitenwereld wil om te (gaan) doen waar ze van droomt.

permission

Ik ben jarenlang een stiekeme bevestigingsverslaafde geweest. Je zag het niet aan me maar vaak wanneer ik iets deed of maakte, liet ik me beïnvloeden door wat mensen erover te zeggen hadden.

Over hoe dat mijn carrière bij de televisie gekleurd heeft, ben ik bloedje-eerlijk in mijn boek Het Waarom Meisje

Holding HWM

Sinds ik met deze blog begon, voel ik me een stuk minder afhankelijk van de meningen van anderen.

Ik ben zo trots op dit stukje virtuele wereld en nog veel trotser op de geweldige WhyGirls die zich op deze blog thuis voelen, dat jullie week na week de afleveringen kijken en in de comments jullie eigen verhalen vertellen. Love u guys!

Goedkeuring is niet langer mijn drug of choice. Connecten met likeminded WhyGirls die openhartig zijn en inspireren des te meer!

Hoe afhankelijk ben jij van goedkeuring om te doen waar je van droomt?

Als het antwoord ergens tussen ‘een beetje..’ en ‘mega mucho afhankelijk’, is deze aflevering van de talkshow iets voor jou.

Te gast is presentatrice Sylvana Simons. Zij vertelt je met haar persoonlijke verhaal waarom het belangrijk is om af te kicken van goedkeuring van buitenaf, als je je dromen wil verwezenlijken.

Sterker nog, waarom alleen en zelfs eenzaam zijn een goede trigger kan zijn om je dromen te realiseren.

Klik op het filmpje hieronder om de talkshow te bekijken.

Hoe zit het met jou? Kan je het voor een deel alleen of heb jij altijd goedkeuring nodig om te doen wat je wil doen?

Vertel het Sylvana en mij in de comments onder dit filmpje. Daar ontstaan vaak prachtige gesprekken en ik weet zeker dat je met jouw verhaal weer andere WhyGirls inspireert.

-1

Heb je iets aan dit filmpje gehad? Als dat inderdaad zo is, like en deel dit filmpje dan!

En op persoonlijk door mij op de hoogte te worden gehouden van alles wat er gebeurd bij WhyGirl.com, schrijf je je in voor m’n gratis WhyGirl updates!

 

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

2 comments


 1. Anniek

  Goed artikel! Ik merk zelf ook dat, sinds ik blog, ik een stuk onafhankelijker van de mening van anderen ben geworden. Vroeger was ik altijd een beetje bang wat anderen van me zouden vinden, maar door het bloggen sta ik een stuk steviger in mijn schoenen. Ik kan er op zetten wat ik zelf wil, en natuurlijk luister ik wel naar feedback, maar uiteindelijk is het mijn stukje internet!

  • theWhyGirl

   Anniek,
   Supergoed en herkenbaar omschreven. Ik heb precies hetzelfde. En ik vin de omschrijving ‘je eigen stukje internet’ heel passend. Precies dat voel ik ook op deze blog. Thanx voor je reactie!
   xZa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *