SUMMERSPECIAL THEWHYGIRL PART 5

Inmiddels ben ik terug in het regenachtige Nederland.

Na heerlijk ontspannen in Spanje aan mijn boek te hebben gewerkt, werd ik terug in Nederland opgeschrikt door het vreselijke nieuws dat iemand van wie ik zielsveel hou, erg ziek is.

Ik was zo uit het veld geslagen door het bericht dat ik het niet kon opbrengen om mijn wekelijkse TheWhyGirl post te maken.

Om die reden was het een beetje stil op deze blog de afgelopen week.

Maar vanochtend dacht ik, in plaats van stil te blijven over wat ik meemaak, deel ik gewoon wat er gaande is. Dat hoort ook bij deze blog. Hier doen we geen Facebook maskers van ‘alles-gaat-de-hele-tijd-geweldig’. Hier zijn we eerlijk over alles wat er goed en minder goed gaat.

Ik werd weer even keihard met mijn neus op de feiten gedrukt.

Niemand van ons heeft het eeuwige leven en elke dag hebben we de mogelijkheid om te kiezen voor de dingen die we belangrijk vinden en die ons gelukkig maken. Ook als anderen het niet altijd eens zijn met jouw keuzes.

Het SummerSpecial verhaal van Sophie van Bentum is echt zo’n verhaal. Sophie is een gepassioneerde ondernemer EN een geweldige mama.

Sophie vertelt je deze week waarom die 2 dingen perfect samengaan. En waarom je je niets moet aantrekken van De MoederMaffia, die het niet altijd eens is met je keuzes.

Oja, en omdat het zomer is en jij hopelijk lekker vaak onderweg bent om te genieten, heb ik Sophie’s verhaal ook in de SummerSpecial TheWhyGirl On The Go: als podcast om mee te nemen on the road.

https://soundcloud.com/thewhygirlnl/kids-vs-een-carriere-waarom-je-niet-hoeft-te-kiezen-sophie-van-bentum/s-5wa0N

Herken jij wat Sophie zegt? Dat vooral vrouwen onderling het hardst over elkaar oordelen als het aankomt om de keuzes die je maakt als moeder? Vertel het me in de comments onder dit filmpje, hier op de blog.

 

Join Zarayda's inner circle!

2 comments


 1. Cynthia

  Fijn om ook deze zijde te horen en te zien.
  Niet alle moeders ‘verdrinken’ in schuldgevoel wanneer ze graag hard werken aan hun carrière.
  Ook mijn kind komt vóór alles en iedereen maar niet ten koste van.
  Ik laat haar juist zien dat dit is wat wij vrouwen kunnen. Wij kunnen de liefste mama van de wereld zijn èn zelfstandig onderneemster, manager, arts, onderwijzer, directeur of wat we maar willen.

  Ook ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief.

 2. Marieke

  Ik ben nog geen moeder en verwacht de komende tijd ook geen kindje maar ik hoop in de toekomst ook de juiste balans tussen carriere en gezin te vinden. Ik ben niet voor niets 8 jaar gaan studeren, mijn carriere moet ook verder ontwikkelen. Maar mijn gezin zal toch op één staan!
  Je zegt alleen aan het einde dat het 2013 is, dit filmpje is toch nieuw..?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *