SUMMERSPECIAL THEWHYGIRL PART 4

Ik zit met mijn billetjes in Spanje, om te werken aan de laatste loodjes voor mijn boek.

Gisteren nam ik even een break en ging ik met mijn liefje naar the Food Market om vers fruit, groenten en vis te halen.

Af en toe moet ik mezelf in mijn arm knijpen om te checken of ik niet droom. De afgelopen twee jaar is er zoveel moois in werking gezet. Allemaal dingen waar ik van droomde.

Een eigen bedrijf (waarmee ik niet langer gebonden ben aan een vaste locatie om te werken), een mooie groep mensen om me heen die inspireren, enthousiasmeren en steunen (in plaats van bekritiseren, afbreken en waarschuwen) en projecten waar ik blij mee ben.

Zoals mijn boek dat begin oktober in de winkels ligt.

De laatste loodjes zijn crazy zwaar. Zoals bij elk creatief project ben ik net zo vaak trots als dat ik twijfel. Ik geef mijn ziel en zaligheid aan dit boek en dat is even spannend als dat het angstaanjagend is.

Want je wil dat wat je maakt, goed is. Dat het de lezers raakt en dat zij er waarde uit kunnen halen. Helaas (of misschien wel gelukkig) is het zo dat je nooit van tevoren weet of jouw werk een ander inspireert. Het enige wat je kan doen is: alles geven en hopen dat er iets van magie ontstaat.

Om niet verstrikt te raken in mijn perfectionisme, heb ik het geweldige verhaal van Soundos gekeken. Soundos vertelt me in klare taal waar ik mee moet kappen om (nog) gelukkig(er) te zijn.

En speciaal omdat het zomer is en jij hopelijk lekker vaak onderweg bent om te genieten, heb ik Soundos verhaal ook in de SummerSpecial TheWhyGirl On The Go: de inspirerende WhyGirl verhalen als podcasts om mee te nemen on the road. Bijvoorbeeld naar het buitenland. Maar ook lekker met een glaasje wijn in je eigen achtertuin of op je balkon.

https://soundcloud.com/thewhygirlnl/dit-is-waar-je-mee-moet-kappen-om-nog-gelukkiger-te-zijn-soundos-el-ahmadi

Ik heb een vraag voor je: Lukt het jou om, ondanks je goede bedoelingen, minder te pleasen en meer te luisteren naar je intuitie? Ook al weet je nog niet wat voor resultaten het je oplevert? Vertel het Soundos en mij in de comments onder dit filmpje.

x Zarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *