SUMMERSPECIAL THEWHYGIRL PART 3

Gisteren, op 31 juli werd ik 32 jaar. Mijn verjaardag heb ik gevierd in België en in NL, met de mensen die ik tot mijn familie reken.

Vandaag ben ik in alle rust aan het nagenieten van alle gezelligheid en denk ik na over de toekomst.

Want het najaar wordt een hele spannende tijd met nieuwe kansen en mogelijkheden. As we speak ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn eerste boek, dat in het najaar in de winkels ligt. Zo spannend dat ik er bijna niet van kan slapen!

Ook op deze blog komt er een nieuw, geweldig project aan. Misschien heb jeer al iets over gelezen hier op theWhyGirl. Ik heb er heel veel zin in om andere creatieve ondernemende duizendpoten te helpen bij het ‘broadcasten van hun dromen.’

Zoveel mooie kansen! Ik ben superblij en dankbaar dat ik kan doen wat ik op dit moment doe.

Tegelijkertijd vind ik het spannend as hell. Eng zelfs. Want het is altijd spannend om iets nieuws te gaan doen.

Maar om de avonturen te beleven waar ik van droom, moet ik af en toe een risico nemen. Al is het met knikkende knieën en klotsende oksels, ik volg dat corazonnetje van me. Omdat ik weet dat het de mooiste avonturen oplevert.

life_is_either_a-40418

Het Summer Special filmpje van deze week gaat over Kelly, die dankzij een liefdesavontuur vanuit Singapore in Nederland belandde.

Behalve de man van haar dromen, wachtte haar, in Nederland, een pracht van een kans.

Alleen kwam die kans in de vorm van een keiharde afwijzing.

Kelly’s verhaal heeft mij mucho geïnspireerd. Ze laat zien dat de risico’s die je neemt om je droomleven in elkaar te puzzelen, altijd lonen. Zelfs als het niet meteen blijkt hoe.

Als zomers cadeautje heb ik, zoals je inmiddels misschien wel weet, een extraatje voor je.  De summerSpecial TheWhyGirl On The Go: onze summer proof, inspirerende WhyGirl verhalen als podcasts om mee te nemen on the road. Handig voor op vakantie naar het buitenland of voor roadtrips in ons eigen NL.

https://soundcloud.com/thewhygirlnl/waarom-een-afwijzing-jouw-grote-kans-kan-zijn-kelly-jorritsma

Heb jij het weleens meegemaakt? Dat een afwijzing of iets dat niet doorging, uiteindelijk een grote kans in zich had?

Vertel het me in de comments onder deze blogpost!

En voor meer persoonlijke verhalen waarmee je alles uit je carrière en je liefdesleven haalt, schrijf je je in voor onze gratis,  nieuwsbrief. Die is 100% spamvrij en daarmee wordt je gratis part of the WhyGirl fam: je wordt uitgenodigd voor alle toffe events en al het andere leuks dat eraan komt!

[mc4wp_form]

x Zarayda

ps: deze fab foto is gemaakt door fotografe Husne Afsar en stond een paar weken geleden op de cover van de Viva

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *