2 MANIEREN OM VANAF VANDAAG LEKKERDER IN JE VEL TE ZITTEN

Wij vrouwen zijn 355 uur per jaar bezig met ons uiterlijk. 355 uur. Blijkt uit onderzoek.

Op zich niets mis mee. Maar wat mijn hart wel een beetje pijn doet, is dat uit de cijfers bleek dat we vooral bezig zijn met onze looks vanuit een gevoel van ontevredenheid. Helaas herkenbaar. Maar des te blijer ben ik daarom met onze nieuwe aflevering van deze week.

Op theWhyGirlbank schuift met Petra van der Vet aan. Deze lerares en consultant heeft  2  (eigenlijk 3) manieren voor je waarmee je vanaf vandaag lekkerder in je vel zit. Jep, you’re in for an emotional facelift. En het kost je niets anders dan 5 minuten van je tijd.

Door 2 simpele dingen anders te doen, kreeg ze meer zelfvertrouwen en daarmee een zelfverzekerde uitstraling. En de inzichten zijn zo simpel dat je na het zien van Petra’s verhaal denkt: daar ga ik vanaf vandaag mee beginnen!

Meer over Petra van der Vet vindt je hierrrr

Zoals je inmiddels van me gewend ben, wil ik nu dat je actie onderneemt. Ben jij ook iemand die het ontzettend moeilijk vind om een mooi compliment te incasseren? En wat zeg jij (onbewust) tegen jezelf wanneer je in de spiegel kijkt?

Vertel het Petra en mij in de comments onder deze video. En vertel ons dan ook wat het persoonlijke inzicht is dat je haalde uit het verhaal van Petra. Willen we graag van je horen.

En voor nog meer persoonlijke verhalen en inzichten waarmee je alles uit je carrière en je liefdesleven haalt, schrijf je je in voor onze gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief.

Daarmee wordt je gratis en voor niets onderdeel van onze WhyGirl fam, geef ik je een kijkje achter de schermen van theWhyGirl en hou ik je als eerste op de hoogte van de toffe projecten die eraan komen.

 

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

7 comments


 1. Lieve

  goede tips!! complimenten aannemen doe ik al een tijdje en dat geeft inderdaad véél meer positieve energie! De afkraakvrijezone is per vandaag ingesteld. Ik ben benieuwd! Voor de mensen die het lastig vinden om complimenten aan te nemen: ik vind het zelf vaak frustrerend als ik een complimentje geef en dat wordt gebagatelisseerd. Dan krijg ik het idee dat complimenteren ’toch geen zin heeft’. Wie weet heb je dat zelf ook en helpt het bij het aannemen ervan om je dat te realiseren. Zo wordt complimentjes uitdelen ook meteen leuker!

  • theWhyGirl

   Lieve!
   Wat goed om te horen dat je de Afkraakvrije zone geinstalleerd hebt! Beste verbouwing ooit 🙂 En top hoe je het hele complimenten aspect van de andere kant belicht. Nog meer redenen om met z’n allen complimenteuzer te worden enerzijds en beter worden in het aannemen van een compliment anderzijds. I love it!
   xZarayda

 2. Merel

  Hoi Dames,

  Héél herkenbaar inderdaad. Ik merk ook dat als ik ontevreden ben over mezelf, dat ik dan meer ‘foutjes’ in anderen ga zoeken. Zit ik lekker in m’n vel, dan is de hele wereld en iedereen erin ook ineens een stuk mooier. Zoals ik het Wayne Dyer mooi heb horen zeggen; when you change the way you look at things, the things you look at change. Simpel, maar waar. Leuk interview! fijn om zo de positieve kant te benaderen, ik mis sowieso m’n shotje positiviteit vaak op tv, dit maakt het weer goed. En als we dan toch aan het quoten zijn, moeder T zei eens, “als je me vraagt te demonstreren tegen de oorlog dan zeg ik nee, maar als je me vraagt er te zijn vóór vrede, dan ben ik erbij. Vond ik zo mooi, kon t niet laten even te delen. Thanks dames.

  • theWhyGirl

   Merel!

   Tof om te horen dat je ons gevonden hebt en dat je op theWhyGirl dat shotje positiviteit krijgt dat je mist op televisie. Elkaar aansteken en inspireren met eerlijke, positieve verhalen is helemaal de bedoeling van theWhyGirl. Mucho blij om te horen dat je er iets aan had.
   xZarayda

 3. Carolien

  Wow super! Ik ben ook bezig om positiever naar mezelf te kijken en toen ik afgelopen week een oncomfortabel kort jurkje droeg en in de spiegel keek dacht ik mijn benen zijn helemaal niet lelijk. Maar op de fiets merkte ik dat de blikken negatief ging invullen. Nu achteraf met de woorden van Petra denk ik, wie weet vonden die mannen me juist wel mooi ipv dat ze dachten dat jurkje is wel erg kort, wat een dikke benen etc. Dankjewel voor deze mooie tips en inzichten!

  • Petra

   Wat ontzettend goed van je Carolien! Een super begin in het omdenken naar een positief gevoel! Geniet van de goedkeurende blikken :).

  • theWhyGirl

   Carolien!
   Wat goed om te horen en heerlijk om deze zomer mee te experimenteren! Steeds positiever zijn wanneer je in de spiegel kijkt of door de stad of het dorp fietst. Love it! Keep up the good work
   xZarayda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *