DIT IS DE PRIJS DIE JE (ONBEWUST) BETAALT VOOR JE CREATIEVE VRIJHEID

Als je heel eerlijk bent, droom je ervan. Geef toe..

Je geld verdienen met iets wat je ontzettend leuk vindt en ja zeggen tegen projecten waar je trots op kan zijn.  Samenwerken met echt leuke mensen. En niet langer hoeven te tapdansen rond het enorm ego van je belachelijke baas, manager of leidinggevende.

Jep, je droomt er misschien van om te gaan ondernemen. Maar misschien ben je onderdeel van die 60% gedroomde ondernemers die zich laat remmen door de angst voor het onbekende. De onzekerheid.

Don’t worry I got you! Want ook voor mij was het super lang onduidelijk welke prijs je eigenlijk betaalt als je kiest voor jezelf en je creatieve vrijheid. Daarom ben ik ook zo blij met het verhaal van Mieneke Kramer deze week.

Deze 23-jarige, beginnend filmmaker werkte mee aan de door Brad Pitt geproduceerde Hollywood hit 12 Years A Slave. Mieneke heeft al best mogen proeven van succes. Toch is ze net als elke creatieve ondernemer soms onzeker over de toekomst. Maar Mieneke heeft een prachtige manier gevonden om te dealen met die onzekerheid.

Of je nu al jaren onderneemt, of stiekempjes droomt van je vrijheid, Mieneke’s verhaal geeft je net die boost die je nodig had.

Meer over Mieneke Kramer vind je hierrrrrrrrr

Dreaming Out Loud Time! Wat is een van de mijlpalen in jouw 5JarenDroomPlan? Censureer jezelf niet en go big in de comments onder deze video. Oftewel, deel je grootste, gekste droom in het commentarengedeelte onder dit filmpje. Hier mag het!

En voor nog meer inzichten waarmee je alles haalt uit je carrière schrijf je je in voor onze gratis nieuwsbrief. Sowieso doen want binnenkort komt er een geweldige kans aan, waar jij als gedroomd, beginnend of gevestigd ondernemer absoluut je voordeel mee doet. Je hoort erover via onze gratis nieuwsbrief dus schrijf je snel in!

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *