DE MANIER OM (CONFRONTATIE-VRIJ) AF TE REKENEN MET COMMENTAAR VAN COLLEGA’S

Je bent een ondernemende chick en het enige wat je wil, is mooie dingen maken met een leuk team. Het liefst zou je kumbaya zingend en knuffelend door je carrière heen dansen. Ja toch?

Helaas moet je in de realiteit soms dealen met people die je goede intentie aantasten met hun  venijnige kritiek op jou en je werk. En je hebt niet altijd de tijd of energie om dat gevecht aan te gaan. Deze week krijg je op theWhyGirl daarom het praktisch inzicht waarmee je je werk-warzone omtovert in een non stop vriendelijk vrijdagmiddagborrel. En je hoeft er niet eens je Inner Ninja voor aan te spreken. Het enige dat je nodig hebt is een goede fles wijn, een groepje vriendinnen en een flinke dosis zelfspot.

Presentatrice Veronica van Hoogdalem (TMF, Veronica, AVROTros) legt je deze week uit waarom De Confrontatie met collega’s en hun commentaar niet altijd the way to go, hoeft te zijn. In plaats daarvan vertelt Veronica hoe de ego-gymnastiek die zij beoefent, maakt dat ze het venijnige commentaar van anderen moeiteloos van zich laat afglijden.

Meer over Veronica van Hoogdalem vind je hierrrr

Ben je ertoe bereid je zelfspot spieren op te rekken en daarmee het ‘probleem’ van binnenuit aan te pakken? Laat het Veronica en mij weten in de comments onder deze video

Join Zarayda's inner circle!

2 comments


 1. Ilmer

  Herkenbaar! Het heeft me een tijd gekost om mijn ego en eigenwaarde los te koppelen van mijn werk en van wat anderen van me vinden.. en dat blijft een proces.. Maar het geeft me een gevoel van rust en van ‘ik mag er zijn’ voor terug, en maakt mijn blik op anderen ook zachter: ieder levend mens is sowieso een wonder, niet alleen de succesvollen en geslaagden.

  • theWhyGirl

   Ilmer,

   Wat goed om te horen dat je meer rust en zelfvertrouwen voelt. Love that!
   En tof dat je daardoor merkt dat je blik op anderen minder oordelend is. Dat zijn echte WhyGirl dingen!

   xZa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *