VIDEO: WAAROM DE VOOROORDELEN VAN HATERS JE EEN BETER MENS KUNNEN MAKEN

Oke, je hebt ontdekt dat je van je passie je werk wil maken en durft jezelf daarin te laten zien. Zoals je hoopte zijn er mensen die je steunen en in je geloven. Maar wat je niet had zien aankomen, waren de haters.

Een groepje venijnelingen dat, toen jij je koppie boven het maaiveld uitstak, klaarstond om dat bolletje er Game Of Thrones-style af te hakken.

Vooroordelen en haters. Iedereen die het lef heeft om op de voorgrond te treden, krijgt ermee te maken.

April is de maand van De Mythes van Succes en we trappen af met voormalig Miss Nederland en WNL presentatrice Kim Kotter. Zij vertelt je hoe je je wapent tegen kwetsende vooroordelen. En hoe je daar zelfs een beter mens van kunt worden.

Meer over Kim Kotter vind je hierrrrr

Durf je aan de slag met de opdracht van Kim? Vertel ons in de comments hieronder op wie jij deze week afstapt en waarom. Let a WhyGirl know!

 

Join Zarayda's inner circle!

2 comments


 1. Rheyna

  Dat is zeker een goede tip; ga op onderzoek uit of het vooroordeel waar is. Soms willen we zelfs het vooroordeel vervormen door je anders te gedragen. Ik heb dat vroeger vaker gedaan en toen ook meteen afgeleerd haha. Belachelijke vooroordelen-shifts (verandering in vooroordelen) hoor je dan.

  • theWhyGirl

   Hey Rheyna,

   Ik denk dat veel mensen zich herkennen in ‘het vooroordeel willen vervormen door je anders te gedragen.’ Gelukkig hoeven we dat niet te doen! Wij WhyGirls mogen gewoon lekker ons dingetje doen!
   xZa
   ps: ben je er aanstaande zondag 6 april bij? Bij StadsTaboes 02. Hope so!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *