FEBRUARI IS DE MAAND VAN DE LIEFDE OP THEWHYGIRL

Inmiddels weet je dat we hier op theWhyGirl inzichten delen over je carrière, de liefde en het leven. De liefde is een van de meest intense onderwerpen om je kwetsbaar over op te stellen. Want de liefde is mooi maar ook pijnlijk en soms beangstigend.

Maar bovenal is liefde onmisbaar.

Omdat we loooooove de liefde bombarderen we de februari tot De Maand Van de Liefde hier op theWhyGirl.  De komende WhyGirlWednesdays wordt je getrakteerd op verhalen van WhyGirls en wat zij meemaakten in de liefde. Bereid je voor op persoonlijke verhalen (en waanideeën) over romantiek. En op inzichten en tools om grip te krijgen op je eigen liefdesleven.

Want wat gebeurt er als je je partner op een voetstuk plaatst? Waarom ben je soms de grootste vijand als het de liefde aangaat? En waarom is de liefde van je leven niet altijd de ware voor jou? Al deze onderwerpen en meer komen voorbij deze maand. Reden genoeg om theWhyGirl goed in de gaten te houden.

Enne, wil je te gast zijn bij StadsTaboes: het 1e WhyGirl evenement over de liefde op 13 februari? Abonneer je dan snel op de nieuwsbrief en vertel ons je verhaal

Team WhyGirl

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *