VIDEO WAAROM JE MOET KAPPEN MET TE STRENG ZIJN VOOR JEZELF

Minder kritisch zijn op jezelf en meer genieten van de kleine of grote successen die je al behaalde. Voor de perfectionistas onder ons is het een uitdaging. We zijn altijd op zoek naar wat er beter kan. En vieren eigenlijk nooit wat er allemaal goed gaat. Herkenbaar? Waarschijnlijk wel.

De 27-jarige radio dj Angelique Houtveen kwam er in New York erachter dat te streng zijn voor jezelf geen oplossing maar juist een probleem is. Ze deelt een inzicht met je over hoe jij kan leren om (naast al dat harde werken) meer te genieten. Want in alle ambitie vergeten we dat nog wel eens.

Meer over Angelique en haar nieuwe radioshow vind je hierrrrrrr

Moet jij ook veel harder gaan genieten ipv alleen maar hard te werken? En wat zijn de cadeautjes die jij (volgens het huiswerk van Angelique) op je to-do list kan zetten?

Vertel het mij en Angelique hieronder in de comments.  Zijn we benieuwd naar!

 

ps: en check Miss Houtveen toen ze de prestigieuze Marconi Award won. Een prijs die eerder door Giel Beelen, Edwin Evers en Clairy Polak werd gewonnen. U go girl!!

Join Zarayda's inner circle!

9 comments


 1. Google

  Google

  Here are some hyperlinks to sites that we link to due to the fact we think they are worth visiting.

 2. Kayleigh van den Hout

  Ook dit is weer inspirerend en zo herkenbaar. Tijdens mijn trip ga ik hier zeker wat mee doen. Niet vergeten om af en toe stil te staan en te denken: ‘wow, dit is zo tof en ja ik ben goed bezig!’

 3. Marian Duff

  JA! Goeie tip. Vanaf volgende week, ja moet ff wennen aan het idee, ga ik per week iets leuks voor ME (just me) doen. Ben benieuwd of ik het ga volhouden. Keep you’ll posted. Bisous!

  • theWhyGirl

   Hi Marian,
   Blij dat je gaat experimenteren met het huiswerk van WhyGirl Angelique!
   Hou je ons op de hoogte? Vinden we leuk!

   xZarayda

  • theWhyGirl

   He Ergo,

   She is, isn’t she?! We zijn blij met WhyGirl Angelique’s verhaal en hopen dat onze kijkers naar aanleiding van haar huiswerk net zo hard gaan genieten als dat ze werken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *