PERFECTIONISME & STRENG ZIJN VOOR JEZELF

Ik kom uit een niet-lullen-maar-poetsen-familie. Wat inhoudt dat er hard gewerkt moet worden. Je moet je best doen. En niets  uitstellen tot morgen als het vandaag ook kan. Tot een jaar geleden dacht ik daarom dat het een kracht was: perfectionisme. Maar tegenwoordig snap ik beter wat het is.

Angst.

Ik hoor bij die grote groep vrouwen die zich een beetje schuldig voelt als ze aan het nietsen is. Nu ik  ondernemer ben (en dus mijn eigen baas) is de angst om ’te weinig te doen’ nog groter. Resultaat: 14-urige werkdagen.

Wat mij betreft gaat de perfectionist in mij langdurig met onbetaald verlof en zie ik haar nooit meer terug. Herkenbaar?! Dan is het aanstaande WhyGirl gesprek he-le-maal iets voor joe!  Woensdag 8 januari vertelt radio dj Angelique hoe ze in New York ontdekte dat ze veeeeeeeeel te streng was voor zichzelf. En geeft ze een inzicht waarmee alle perfectionisten meteen in actie kunnen komen. Minder streng zijn en meer genieten. Angelique vertelt je woensdag hoe. Alvast een voorproefje:

Aanstaande WhyGirlWednesday Angelique’s hele verhaal. Compleet met dat ene belangrijke inzicht (+ een stukkie huiswerk) over HOE je jezelf toestaat minder streng te zijn en meer te genieten

Tot woensdag,

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *